GTA 6 İle İlgili İlk Haber – GTA 6 Ne Zaman Çıkacak

GTA 6 İle İlgili İlk Haber – GTA 6 Ne Zaman Çıkacak

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak ?

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak ?

GTA 6 Çok Yakında!

Muhtemelen GTA 6’nın iş başında olabileceğini duymak şaşırtıcı değildir. Siz, Rockstar bunula ilgili pek bir çalışma yapmıyor gibi düşünebilirsiniz. Ama işlerin yolunda gittiği ile ilgili kanıtları görmek çok güzel. Bugün ortaya çıkan ipucu, aktör Tim Neff’in NeoGAFT’ta yayınlanan özgeçmişinde gizli. Aktör oynayacağı roller listesine Grand Theft Auto 6 ve Red Dead Redemption 2 ekledi. 

GTA VI

GTA VI

GTA 6 2019’da Çıkacak

Buna ek olarak Neff, Şubat 2017 ve Ekim 2016’da Rockstar San Diego ofislerinde check-in’ler yaptı. Sadece ziyaret amaçlı gitmediğini düşünüyoruz. 

Rockstar San Diego stüdyo, Red Dead Redemption’un ana çalışma stüdyosudur. Ayrıca GTA 5’in geliştirilmesinde de katkı sağlamıştır (Şirketin diğer dünya genelindeki stüdyolarında olduğu gibi). Ayrıca stüdyonun konumu üzerinde çalıştıkları özel oyundan bağımsız olarak Kaliforniya merkezli oyuncuları getirmek için kullanışlı bir yer haline getiriyor. 

Henüz GTA 6‘ın ne zaman çıkacağı ile ilgili net bir tarih bulunmazken, ufak da olsa oyunla ilgili haberler duymak heyecan yaratıyor. 

Rockstar’ı tanıyorsak, muhtemelen ilk yayın tarihinin üzerinden bir yıl kadar GTA 6 için resmi bir duyuru duyamayacağız. Ve Rockstar, Red Dead Redemption 2 oyunu için çalışmalarına ağırlık verdiğinden büyük ihtimalle GTA 6’ın 2019’dan önce çıkmasını beklememeliyiz.