GTA 6 Yayın Tarihi Sahte Çıktı

GTA 6 Yayın Tarihi Sahte Çıktı

GTA 6 Yayın Tarihi Sahte

GTA 6 Yayın Tarihi Sahte

Grand Theft Auto Online oyuncular, Grand Theft Auto 6‘nın 2019’da lanse edileceğini belirten oyun içi mesajlar aldıklarını bildirdi. Geliştirici Rockstar Games, söylentilere hitap ederek mesajların sahte olduğunu ve resmi kanallardan olmadığını doğruladı.

GTA Online oyuncuları, Reddit ve GTA Online forumunda “Rockstar Message GTA VI Coming 2019 (GTA 6 2019’da Geliyor)” yazan mesajı aldığını bildirdi. Bu kaçınılmaz olarak insanların konu hakkında Rockstar Destek Twitter hesabınından bilgi istemelerine neden olmuştur. Yanıt aşağıdaki gibidir:

“Bu, Rockstar Games’in resmi bir mesajı veya ifadesiyle değil, mod kullanımıyla yapılan bir aldatmacadır. * OV”

Her ne kadar Rockstar bunun nasıl olduğuna dair herhangi bir bilgi vermemiş olsa da, Reddit topluluğu, fırsatçı bir hacker’ın mesaj göndermek için Rockstar Social Club’ın mesajlaşma sisteminde modu ve bir hatayı kullandığını öne sürüyor. Belki de en büyük faydası, pop-up mesajlarının, modların daha yaygın olduğu oyunun PS3, Xbox 360 ve PC sürümlerinde baskın olarak ortaya çıkmasıdır.

Açıkçası, Rockstar‘ın serisindeki bir sonraki en büyük oyun için böyle bir gelişigüzel şekilde yayın tarihini basitçe açığa vurması inanılmaz derecede karaktersiz olurdu. Rockstar, oyunları açığa çıkaran, ölçülü dalgalanmalar yapan ve heyecan oluşturmak için çok az ayrıntıyı paylaşan besleme yöntemiyle çok ölçülü olmak ister.

Bunun üzerine, rasgele duyurulmuş olan GTA 6, yeni çıkacak oyun olan Red Dead Redemption 2 tüm popülerliğini çalacaktı. Temmuz ayında teyit edildiği üzere, Red Dead Redemption 2‘nin çıkış tarihi 26 Ekim 2018’dir. PS4 ve Xbox One için mevcut olacak. Rockstar oyunun PC’ye gelip gelmeyeceğini söylemedi, ancak oyunda çalışan programcılardan biri PC için Red Dead Redemption 2’nin geliştirildiğini açığa çıkardı.