GTA Online’a gelen Gunrunning güncellemesin ayrıntıları ve ekran görüntüleri.

GTA Online’a gelen Gunrunning güncellemesin ayrıntıları ve ekran görüntüleri.

GTA Online esnafları bu ayın başlarında mağazalarını topluca gizemli bir şekilde terk ettiğinde, Rockstar nedenini açıklamamıştı. Belki de daha iyi koşullar istediler ya da en azından daha az silahlı saldırı istemişte olabilirler. Belki de onlar tehlikeli silahlar satıyorlar, şehirde önümüzdeki Gunrunning güncellemesine hazırlık için hazırlanıyorlar-kim bilir.

Her durumda, Gunrunning’in önümüzdeki ay çıkması bekleniyr ve özellikle San Andreas’ın güney kesiminde Los Santos’a yasadışı silah ticareti ana konu olacak. Oyuncular Blaine County aşağısında Maze Bank Foreclosure web sitesi üzerinden görülebilir yeraltı üsleri satın alabilecek.

Rockstar, Gunrunning güncellemesinin ortaya koyacağı “özel iş ve araştırma fırsatları” konusunda daha fazla bilgi almak için  takipte kalmamız gerektiğini söylüyor. İşte sizlere resmi yazıyı da gösterelim:

“Blaine County’nin her yerinde işaretler bulunmakta – Maze Bank Foreclosure sitesinde bulunan bu gizemli özelliklere bakın; yeni askeri sınıf araçlarla ve saldırı sonrasında çok aranan silah imalatı donanımıyla stoklanmaya hazır, satışa yayılan yeraltı karargahı bulacaksınız ve tabi savunma teknolojileride.”

“Los Santos sakinlerinin bildiği üzere suçtan daha eğlenceli tek şeyin kardır ve bu yeni işe yatırım yapmayı seçerseniz, aşırı derecede kötü adam olan müşterilerin onlara teslim edebilecekleriniz için en fazla parayı ödemeye hazır bulunuyorlar”

Gunrunning güncellemesi gelecek ay çıktığında yanı sıra, yeni silah yükseltmeleri ve silahlı araçların da gelmesi olası. O zamana kadar şu ekran görüntülerine bir bakın derim.