Hafta Sonu PS4 ve Xbox One’da Oynamak için İki Ücretsiz Oyun

Hafta Sonu PS4 ve Xbox One’da Oynamak için İki Ücretsiz Oyun

Ücretsiz PS4 ve Xbox One Oyunları

Ücretsiz PS4 ve Xbox One Oyunları

Bu hafta sonu oynamak için yeni bir oyun arıyorsanız, size sıfır kuruşa mal olacak birkaç seçeneğiniz var. İki büyük oyun, Xbox One ve PS4‘te hafta sonu ücretsiz geliyor. Daha da iyisi, her ikisi de satışa sunuldu, bu yüzden onları ücretsiz olarak deneyebilir ve daha sonra isterseniz onları ucuza satın alabilirsiniz. Güzel bir anlaşma gibi gözüküyor.

Injustice 2, DC çizgi roman karakterleri (ve diğerleri) içeren dövüş oyunu, 12 ve 15 Nisan tarihleri arasında PS4 ve Xbox One’da ücretsiz. NetherRealm, yeni oyuncular ve profesyoneller tarafından saf rekabetin ötesine geçen zevk alınabilecek bir dövüş oyunu sunuyor. Oyuna, Xbox One ve PS4’te % 40 indirim uygulanacak.

Aynı zamanda, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands PS4, Xbox One ve PC’de 12 ve 15 Nisan tarihleri arasında ücretsizdir. Promosyon, Wildlands‘ın ilk büyük 2. Yıl güncellemesiyle çakışıyor. Özel Operasyon I olarak adlandırılır ve Splinter Cell’in Sam Fisher ile bir görevi vardır. Oyun ayrıca Xbox One, PS4 ve Steam’de % 67 indirimli olacak. Ufak bir hatırlatma; Xbox One sahiplerinin ücretsiz oyun haftasonuna katılmak ve indirim almak için bir Xbox Live Gold aboneliği olması gerekir.

Bu oyunlar size bu hafta sonu, sıfır maliyet ile bol bol oynama şansı vermektedir. Onları hemen indirmeye başlayın, böylece bunlardan en iyi şekilde faydalanabilirsiniz.

Kaynak: 1