Haftanın 8 En İyi Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Haftanın 8 En İyi Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Göz atmanız için sekiz yeni ücretli iPhone ve iPad uygulaması derledik. Ayrıca, bu uygulamlar sınırlı bir süre için ücretsiz olarak satışa sunulacaklar. Yüzlerce premium uygulama her gün ücretsiz olarak satışa sunuluyor ve biz de bunların aralarından iyi olanları seçmeye çalışıyoruz. İşte seçtiğimiz ücretsiz iPhone uyugulamaları.

1. The Blocking Dead

1. The Blocking Dead

Etrafınızdaki en iyi Zombi puzzle oyunu olabilir. Oyunun amacı ise gayet basittir. Zombileri yok et ve beynin herhangi birinin platformdan düşmesine izin verme. Ama bu konuda hızlı olmalı ve nereye dokunduğunuza dikkat etmelisiniz.

The Blocking Dead İndir

2. The Hit List

2. The Hit List

Her şey için güçlü, esnek ve basit bir görev yönetimidir. İster büyük işler, ister haftalık işler, ister beş yıllık planlar, hepsini bu uygulama size sağlayabilir. The Hit List’in sizin için takip etmesine izin verin, odaklanmanızı sağlayın ve zaman yönetimi ve görev yönetimi ile daha etkili olun.

The Hit List İndir

3. Percents

3. Percents

Percents yeri doldurulamaz eşsiz bir hesap makinesidir. Bir noktada herkes, herhangi bir yüzde operasyonun hesaplarına bakar, ister mağazaya basit bir yolculuk olsun isterse yıllık bir rapor hazırlama olsun. Percents bu süreci zaman içinde hızlandıracak.

Percents İndir

4. Coloresque

4. Coloresque

Coloresque, renklerle çalışan herkes için kullanışlı bir özelliktir. Renk ilhamı, yaratma, tanımlama ve değiştirme için basit ama güçlü bir araçtır. Bir sonraki tasarım yaratmanıza ilham vermek için tamamen rastgele bir renk üreterek başlayın. Sadece tek bir dokunuşla, Coloresque, 16 milyondan fazla olası renkten birini gösterebilir ve isimlendirebilir.

Coloresque İndir

5. Emoji Camera

5. Emoji Camera

Emoji kamera, en sevdiğiniz anları hoş görünümlü anılara dönüştürmek için kolay ve eğlenceli hale getirir. Emoji kamera, özellikle öne çıkanlar için oluşturulan hayal gücünüze ilham vermek için eşsiz emojiler ve filtreler sağlar. En sevdiğiniz emojileri fotoğraflarınıza ekleyebilir ve hayata geçirebilirsiniz. İster küçük maymunlar, domuzcuklar, isterse kaka yığını olsun, eğlenceli bir emoji eylemiyle daha da fazla fotoğraf çektirebilirsiniz.

Emoji Camera İndir

6. Epica 2 Pro

6. Epica 2 Pro

En havalı kameranın ikinci uygulaması. Dünyanın en komik kamera uygulaması diyebiliriz. Yeni pozlamalar, yeni özel efektler ve yeni sahneler… Saniyeler içinde sihirbazlar, paladinler, kaslı erkekler ya da sevimli tavşanlar olacaksınız. İstediğiniz her şey.

Epica 2 Pro İndir

7. Magic Dialer Pro

7. Magic Dialer Pro

Magic Dialer her kullandığınızda en hızlı ve en kolay telefon Widget’idir diyebiliriz. Sizin hızlı ve kolay aramalar yapmanızı sağlar. Bir dokunuşla favorilerinizi hızlıca arayabilir, en sevdiğiniz kişiyi tuş takımına atayıp daha sonra üzerine uzun basarak bir arama yapabilirsiniz. Sahte arayan kimliği özelliği de vardır.

Magic Dialer Pro İndir

8. Easy Spending – Budget Planner

8. Easy Spending – Budget Planner

The Easy Spending, iPhone ve iPad için GO üzerinde en güçlü ve uygun günlük para yönetimi uygulamasıdır. Bütçenize ayırabileceğiniz farklı hesaplar arasında tüm nakit akışınızı düzgün bir şekilde takip eder.

Easy Spending – Budget Planner İndir