Haftanın En Çok Satanları

Haftanın En Çok Satanları

En Çok Satan Oyunlar

En Çok Satan Oyunlar

Black Friday, bu hafta İngiltere  oyun satış listelerinde büyük bir etkiye sahipti; perakende ve yayıncı liderliğindeki promosyonlar, 25 Kasım’da biten haftanın ilk 10’unun yapısını dramatik bir şekilde değiştirdi.

Satış monitörü Chart-Track, 2013’ten beri herhangi Black Friday haftasından (ki aynı zamanda platformun İngiltere’deki lansman haftası) daha fazla PlayStation 4 konsolunun satıldığını söylüyor. Chart-Track ayrıca, PSVR birim satışlarının “lansman haftasına eşit” olduğunu ve önceki 18 haftalık satışların eşdeğerinin bir araya geldiğini bildirdi.

Call of Duty: WW2, üst üste dördüncü haftasında listedeki yerini korurken, FIFA 18 2 numaraya çıktı. Her iki oyun PS4’te bir dizi PS4 promosyon paketi sayesinde Xbox One‘dan çok daha iyi sattı. Gran Turismo Sport ayrıca birden çok paket içerisine dahil edildi ve 3. Sırada yerini aldı.

 Bu hafta iki tane daha Sony oyunu çıktı: Knowlage is Power 14.sırada başladı ve Hidden Agenda‘nın hemen arkasında 15’inci sırada yer aldı. 

Bu arada Xbox One paketleri, Assassin’s Creed Origins‘in 5. sıraya tırmanmasınakatkıda bulundu; Forza Motorsport 7, bu hafta 9. sıraya yükseldi.

UKIE ve Chart-Track izniyle, top10 satış listesini okuyabilirsiniz. Bu tabloya dijital satış verileri dahil değildir ve bu nedenle İngiltere’deki tüm oyun satışlarının temsilciliği sayılmamalıdır.

1. Call of Duty: WWII

2. FIFA 18

3. Gran Turismo Sport

4. Star Wars Battlefront II

5. Assassin’s Creed Origins

6. Forza Motorsport 7

7. Wolfenstein II: The New Colossus

8. Super Mario Odyssey

9. Fallout 4

10. Need for Speed Payback

Kaynak: 1