Haftanın En İyi 8 Ücretsiz iPhone Oyunu

Haftanın En İyi 8 Ücretsiz iPhone Oyunu

Ücretsiz iPhone Oyunları

Ücretsiz iPhone Oyunları

Sürekli yenilerinin eklendiği App Store‘da aradığınız oyunları bulmakta zorlanabilirsiniz. Hangilerinin iyi olduğuna hangilerinin gereksiz olduğuna kara vermeke güç olabilir. Sizler için bu hafta popüler olan ücretsiz oyunları derlemeye çalıştık. Bu haftanın en iyi ücretsiz iPhone oyunları listemizi inceleyin.

1. CHRONO MA:GIA

1. CHRONO MA:GIA

Sunduğu sınırsız strateji ile karakter çeşitliliğine sahip CHRONO MA:GIA stratejik kart oyunudur. Çeşitli stratejiler geliştirerek rekabeti seviyorsanız bu oyun size göre olabilir.

CHRONO MA:GIA İndir

2. Cobi Golf Shots

2. Cobi Golf Shots

Cobi Golf Shots arcade golf oyunudur. Oynamak için bir mekan seçin, atışınızı sıralayın, geri çekin ve deliğe sokmak için atışınızı yapın. Deliği ne kadar yaklaşırsanız o kadar puan kazanırsınız.

Cobi Golf Shots İndir

3. Dead Rivals – Zombie MMO

3. Dead Rivals – Zombie MMO

Dead Rivals – Zombie MMO, hızlı tempolu aksiyonu ile, mobil için ilk zombi temalı ARPG’de klasik MMORPG maceralarını karşılıyor diyebiliriz. Uçsuz bucaksız bir dünyayı keşfedin, kahramanınızı özelleştirin, cephaneliğinizi geliştirin ve PvP savaş alanlarını yönetin.

Dead Rivals – Zombie MMO İndir

4. Fishing Strike

4. Fishing Strike

İstediğiniz balığı yakalamak için su altına göz atın. Muhteşem yetenekler ve heyecan verici eylemlerle gerçekten balık avladığınızı hissedin. Mükemmel işlenmiş, dünyaca tanınan Fishing Holes’da gerçek hayattaki 500’den fazla Balık türünü yakalayın.

Fishing Strike İndir

5. Ghost Pop!

5. Ghost Pop!

Ghost Pop ile hayaletleri yakalayın. Son derece eğlenceli olan bu oyunda karanlık bir ormanda hayaletleri yakalamaya çalışıyorsunuz. Ayrıca oyun eğlenceli çizimlere de sahip. Eğer bunun gibi eğlenceli basit oyunları seviyorsanız, bu oyun size göre olabilir.

Ghost Pop! İndir

6. Tales of Gaia

6. Tales of Gaia

Gaia karanlığın istilasıyla paramparça edilmeden çok önce, halkı şiddetli bir savaşa çekildi. İnsanlar, elfler ve cüceler, gezegeni ele geçirmek için birbirleriyle savaştıkça, her biri kendi kontrollerinin ötesinde güçlerin yardımına başvururlar. Ejderhalar ve kara büyü, öngörülemeyen sonuçlara sahip güçlü silahlardır. Oynayın zaferi siz elde edin.

Tales of Gaia İndir

7. Tokyo Ghoul: Dark War

7. Tokyo Ghoul: Dark War

Tokyo Ghoul: Dark War, Studio Pierrot tarafından resmen yetkilendirilmiş ve GameSamba tarafından başlatılan bir ARPG mobil oyunudur. Tokyo Ghoul’un orijinal hikayesini deneyimleyin, favori karakterlerinizi toplayın, heyecan verici zorluklarla karşı karşıya kalın, diğer oyuncularla birlikte savaşın veya PVP etkinliklerinde savaşın.

Tokyo Ghoul: Dark War İndir

8. Touchgrind BMX 2

8. Touchgrind BMX 2

Apple tarafından 2011’in en iyi üçüncü iPhone oyunlarından biri olarak seçilen ilk oyun Touchgrind BMX‘den ilham alınarak yapılmıştır. Şimdi Touchgrind BMX 2; daha hızlı, daha çekici, daha cesur, daha parlak, daha yaratıcı, daha dinamik, daha çekici ve tartışmasız daha fazla extreme. App Store’da en özenli BMX mobil spor oyunlarından biridir.

Touchgrind BMX 2 İndir