Haftanın En İyi 9 Ücretsiz iPhone Oyunu

Haftanın En İyi 9 Ücretsiz iPhone Oyunu

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

Bildiğiniz gibi oyun mağazalarında bir çok oyun mevcut. Bu da seçim yapmayı zorlaşıtırıyor. Bu durumu biraz indirgemek için ücretsiz ve bu hafta popüler olan oyunları seçmeye çalıştık. Bu hafta Masters Golf Tournament, Blocky Snakes gibi oyunlar ile Dominos’tan bazı garip uygulamalar var. Bu haftanın en iyi ücretsiz iPhone oyunları listemize bir göz atın.

1. Ava Airborne

1. Ava Airborne

Ava uçabileceğine inanıyor. Güzel ama tehlikeli bir silüet boyunca bu heyecan verici yolculuğa kendinizi bırakın. Dev bomba balonları arasında dolaşın, turbo yüklü mancınıklara dalın, trambolinlerden çırayın ve bulutlara fırlayın. Ava Airborne oyununda sadece yere asla dokunmayın.

Ava Airborne İndir

2. Blocky Snakes

2. Blocky Snakes

Blocky Snakes, bazı anılarınızı canlandırabilecek eğlenceli, zorlu bir 3D oyunudur. Engellerden oluşan bir labirentte yol boyunca ilerleyin. En büyük yılan olmak için meyve ve kurbağa yiyin ve daha fazla puan kazanın.

Blocky Snakes İndir

3. DanMachi – MEMORIA FREESE

3. DanMachi – MEMORIA FREESE

Memoria Freese sizi geniş bir zindanda savaşmak için kendi güçlü ekibinizi oluşturabileceğiniz Orario dünyasına götürüyor. Oynadığınız günün zamanına bağlı olarak ortamlardan karakter diyaloğuna kadar her şeyi değiştiren dinamik bir zaman çizelgesinde oynarsınız.

Memoria Freese İndir

4. Merge Gems!

4. Merge Gems!

Merge Gems! size güzel taşlar içine kayalar birleştirmek için güç verir. Bir kutu mücevher var ve tek amacınız onları mümkün olduğunca görkemli hale getirmek için eşleştirmek birleştirmektir. Ekranın altındaki kutuya ne kadar hızlı dokunursanız, mücevherler o kadar hızlı görünecektir.

Merge Gems! İndir

5. Piece of the Pie Pursuit

5. Piece of the Pie Pursuit

Domino’s Piece of the Pie Pursuit sizi TV reklamlarında gördüğümüz makinenin tam ortasına yerleştirir. Pizza fanatikleri için nihai oyunda altı benzersiz seviyeyi geçmek için gerekenleri yapmalısınız.

Piece of the Pie Pursuit İndir

6. Robin Hood: Sherwood Sniper

6. Robin Hood: Sherwood Sniper

Robin Hood: Sherwood Sniper‘daki kötü Şerif’in kuvvetlerine karşı destansı savaşa katılın. Şerif’in Sherwood Ormanı’ndaki adamlarıyla savaşmak için okçuluk becerilerinizi kullanmak, baskınlar yapmak ve savaşın dalgasını açmak için hassas yay ve ok atışları kullanmanız gerekecektir. Oyun; hassas nişan almayı sağlamak için dokunmatik mekaniği ve ok hareketini simüle etmek için bir fizik motoru kullanır.

Robin Hood: Sherwood Sniper İndir

7. Shot Online Golf: World Championship

7. Shot Online Golf: World Championship

Shot Online Golf: World Championship, golf dünyasını avucunuza getirir. Mükemmel grafikler, gerçekçi oyun, 1v1 gerçek zamanlı zorluklar, birçok beceri ve eşya ile birlikte, Shot Online Golf: World Championship nihai mobil golf oyunudur. Gerçek golfün heyecanlarını ve gerginliğini seviyorsanız, bu tam size göre bir oyundur.

Shot Online Golf: World Championship İndir

8. Spring Things

8. Spring Things

Wavalab’ın son keyifli macerasında; atlayın, zıplayın, kıvrılın. Spring Things favori yeni yaylı arkadaşlara sahip, eşsiz ve ilginç bir fizik bulmaca oyunudur. Her el işi seviyesi, yaratıcılığınızı, hızınızı ve sabrınızı sınar.

Spring Things İndir

9. Up Golf

9. Up Golf

Up Golf‘da hayvanat bahçenizle, golf fantezisinin hiç bitmeyen bir dünyasında uçun. Birinci sınıf golf yeteneklerinizle platformlar üzerindeki dolgun küçük hayvanları vurun. En yükseğe ulaşmak için arkadaşlarınızla yarışın.

Up Golf İndir