Haftanın En İyi Ücretsiz 10 iPhone Oyunu

Haftanın En İyi Ücretsiz 10 iPhone Oyunu

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

Günümüzde artık herkes oyunlarla ilgilenir durumda. Can sıkıntımızı atmak veya yolculuklarımızda vakit geçirmek için kurtuluşumuz oyunlar olabilir. Bir çok oyunun yüklendiği Apple mağzasında hangilerinin iyi olduğunu seçmek zorlaşabilir. Bazı oyunlar arasından iyi olanları seçmeye çalıştık. Bu haftanın en iyi ücretsiz iPhone oyunlar listemizi inceleyebilirsiniz.

1. Faraway 2

1. Faraway 2

Faraway 2: Jungle Escape’de yeni meydan okumalar ve gizemli bulmacalarla dolu yeni tapınaklardan kaçının. Bu oda kaçış oyunu mutlaka bulmacanın kaçma yeteneğine meydan okuyacak. En iyi kaçış oyunlarından biridir. Zihninizi tamamen zorlayacak, sizi büyüleyecek ve inanılmaz mobil oyun eğlence saatleri sunancak bir oda kaçış bulmaca oyunu.

Faraway 2 İndir

2. Farming Dead

2. Farming Dead

Farming Dead oyununda zombilerle dolu bir dünyadasınız. Şirin bir zombi ve zombi hakimiyeti kazanmanın hayalleri ile oyuna başlayın. Virüs toplamak, zombiler üretmek, güncelleme satın almak ve bunu tekrarlamak için hızlıca hafifçe vurun. Bu kadar basit. Kilit açmak ve mizahi yükseltmeleri satın almak için bir çok komik zombi var.

Farming Dead İndir

3. Legend of the Skyfish Zero

3. Legend of the Skyfish Zero

Legend of the Skyfish, benzersiz bir silah ve araçla (olta) güzel bir macera oyunudur. Korkunç Skyfish’i yenmek için Moonwhale ile yaptığı yolculuğunda cesur Little Red Hook’u takip edin. Balık tutma oltasını bir silah veya kanca olarak kullanın ve hareket ettirdiğinizde yükseltin.

Legend of the Skyfish Zero İndir

4. Letteral

4. Letteral

Letteral, arkadaşlarınızdan veya dünyadaki herhangi bir kişiye karşı ücretsiz olarak oynayabileceğiniz güzel ve akıllı bir kelime oyunu. Fakat dikkat edin; sadece üstün bir strateji ile rakiplerinizi yenebilirsiniz.

Letteral İndir

5. Naruto X Boruto Ninja Voltage

5. Naruto X Boruto Ninja Voltage

Her çeşit Ninjutsu’yu ve saldırıyı gerçekleştirmenizi sağlayan basit denetimler mevcuttur. NARUTO ve BORUTO’dan; Naruto Uzumaki’nin Rasengan gibi güçlü Ninjutsu saldırıları ve Sasuke Uchiha’nın Sharingan gibi Ninjutsu güç-up’ları gibi aksiyonlar bekleyebiliriz. Hepsi güzel grafikler kullanılarak üretildi.

Naruto X Boruto Ninja Voltage İndir

6. Phantom Chaser

6. Phantom Chaser

Ödüllü çarpıcı grafikler içeren Epik PHAN-tasy RPG oyunu şimdi Global Audience’e açık. Dünyanın dört bir yanındaki efsanelerden ve mitlerden gelen bir sürü rezil Phantom’u selamlamak için hazır olun. Phantom Chaser dünyasını keşfedin ve takımınızı kötülüğe karşı zafere götürün.

Phantom Chaser İndir

7. Pukk

7. Pukk

Pukk İsveç’te kuzeye doğru altın yolunu arayan bir hazine avcısıdır. Bu buz gibi serin ve eşsiz koşucu, süper sallama veya tamamen gülünç görünen zorlu seviyelerden sıyrılmanızı sağlar. Ancak nasıl göründüğün önemli değil, sevgi dolu kutup ayısı seni zamanın sonuna kadar takip edecek. Hazineleri parçalamak ve engellerden kaçmak için tüm yeteneklerinizi ana buz kaykayağı olarak kullanın.

Pukk İndir

8. Puzzle Fighter

8. Puzzle Fighter

Daha önce hiç olmadığı kadar Puzzle Fighter aksiyonunu deneyimleyin. Favori Capcom serilerinden efsanevi karakterlerden oluşan bir ekip oluşturun. Oyuncularla gerçek zamanlı heyecanlı savaşlara meydan okuyun. Onlarca stratejik yetenek keşfedin. Destruction kombinasyonları açığa çıkarmak için gemler kurun ve yıkın. Puzzle Fight ile Dünya Liderler Tablosunun başında olmaya çalışın.

Puzzle Fighter İndir

9. Survivor Royale

9. Survivor Royale

Survivor Royale, NetEase tarafından sunulan Battle Royale’in mobil bir versiyonu olarak geliyor. İster yalnız olarak savaşın veya en iyi arkadaşlarınızla 2 ya da 4 oyuncu modunda takım kurun ve en fazla 100 yarışmacıdan en son kurtulan kişi olun. Sofistike coğrafya ve binalarla büyük haritayı keşfetmek için gerçekçi silahlar, araçlar ve eklentiler kullanın. Hareket halindeyken; her an, her yerde yoğun, aşırı heyecanın keyfini yaşayın.

Survivor Royale İndir

10. Ultimate MotoCross 4

10. Ultimate MotoCross 4

Başlangıç bloklarına hazır olun ve motorunuzun kontrolünü elinizde tutmaya çalışın. Sınırlarınızı aşın ve deneyiminizi arttırın. Oyunu kendinize göre düzenleyin. Sevdiğiniz kontrol yöntemini seçin, zorluk seviyesini ayarlayın, kendi kamera bakış açınızı ve müziğinizi seçin.

Ultimate MotoCross 4 İndir