Harry Potter: Hogwarts Mystery Oyunundan İlk Sahneler

Harry Potter: Hogwarts Mystery Oyunundan İlk Sahneler

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Bu yılın ilerleyen aylarında iOS ve Android cihazlarında kullanıma sunulacak. PortKey Games tarafından dağıtılacak ve J.K. Rowling büyüleyici dünyasına adanmış yeni bir WB etiketi olacak.

Harry Potter: Hogwarts Mystery, ünvan karakterinden ziyade Hogwarts‘da bir öğrencinin rolünü almanıza izin veren benzersiz bir karakter yaratıcısı sunan ilk mobil oyunudur. Eğer gerçekten dirseklerinizi kötü çocuklarla ovuşturmak isterseniz gerçekten de bir Slytherin olabilirsiniz.

RPG, sınıflara katılmanızı, diğer öğrencilerle ilişkiler kurabilmenizi ve sihirbaz dünyasındaki ünlü yüzlerle karşılaşmanızı sağlıyor. Bir karşılaşma sistemi, kararlarınızın kendi Hogwarts hikayenizi yaratmak için araştırmaları etkileyeceği anlamına gelir.

Harry Potter: Hogwarts Mystery Tanıtım

Fragmanda görülen bazı kahramanların göz önüne alındığında, bu, Harry Potter‘ın Hogwarts’daki yedi yıl içinde ve çevresinde gerçekleşecek gibi görünüyor. Bu, iyi kurulmuş bazı hikaye olaylarını yeni bir perspektiften görmek anlamına gelebilir. Warner Bros, henüz bir çıkış tarihi açıklamadı, ancak bu baharda çıkması planlanıyor.

Kaynak: 1