Harry Potter: Hogwarts Mystery RPG İlk Fragman

Harry Potter: Hogwarts Mystery RPG İlk Fragman

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Aralık ayında Warner Bros., 2018’de yeni bir Harry Potter RPG‘yi duyurdu. Harry Potter: Hogwarts Mystery olarak adlandırılan oyunun nasıl göründüğüne dair kafamızda bir şeyler oluşmaya başladı.

Fragman; Profesör McGonagall, Snape ve Hagrid gibi kitaplardan ve filmlerden tanıdık bazı yüzleri gösteriyor. Oyun, avatarınızı kişiselleştirdiğinizi ve öğretmenlerle derslere girdiğinizi gösteriyor. Derslerin dışında iken arkadaş edinebilir ve rakiplerinize karşı savaşabileceksiniz. Harry Potter‘ın doğumuyla Hogwarts’daki öğrenci olduğu zamanlarda geçer. Öğrencilerin yaptıkları görevlerden bazılarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz gizemleri çözmenize yardımcı olur ve yeni mekanlar, büyüler ve yeteneklerin kilidini açar.

Oyun, bu baharda iOS ve Android‘e geliyor ve başka bir Harry Potter oyunu olan Wizards Unite de bu sene çıkacak. Pokemon Go stüdyosu Niantic tarafından geliştirilen diğer oyun, sizi gerçek dünyayı gezen, yerleri savunan ve çevrenizi keşfederek dolaşacağınız şekildedir. Warner Bros., yeni bir Harry Potter oyununun konsollarda çalışması ilgili çalışmalar yapıldığını da belirtti, ancak şimdilik bu proje hakkında bir bilgi yok. Fragmana göz atabilirsiniz.

Harry Potter: Hogwarts Mystery RPG Fragman