Haziran 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Haziran 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Haziran ayının ilk Salı günü yaklaşırken Sony, PlayStation Plus sahiplerinin ay boyunca indirebilecekleri ücretsiz oyunların serisini doğruladı. Haziran 2018, PS4, PS3 ve Vita‘ya yayılmış altı oyundan oluşan bir set daha getiriyor.

Bu, herhangi bir platformun herhangi biri için Cross-Buy desteği olmadığından her bir platformun sadece standart iki oyuna sahip olacağı alışılmadık bir ay. PS4’te, seri hala oldukça iyi, ayın en büyük oyunu yıldız taktik oyunu XCOM 2‘dir. Beyninizi asla terk etmeyecek bir tema şarkısına sahip olan eğlenceli platform / yarış oyunu hibrit Trials Fusion ile tamamlanıyor.

PS3’te ilk oyun, hayali teknoloji ile seri atış eylemlerini harmanlayan Ghost Recon: Future Soldier. Eski konsol ayrıca bir araba zombi katliamı etrafında sürecek bir izometrik aksiyon oyunu, Complete Edition of Zombie Driver HD‘yi alır.

Son olarak, Sony’nin el tipi konsolu çok oyunculu bir aksiyon oyunu Atomic Ninjas ve karelerin rengini değiştirmek için zamanla yarışacak bir bulmaca oyunu Squares‘i alır.

Haziran 2018 PlayStation Plus Oyunları

PS4
– Trials Fusion
– XCOM 2

PS3
– Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier
– Zombie Driver HD: Complete Edition

Vita
– Atomic Ninjas
– Squares