Hilebazlara yine kötü haber

Hilebazlara yine kötü haber

Oyunlarda şüphesiz herkesin bir süre sonra kullandığı en garip şey hiledir.Uçmalar kaçmalar, ölümsüzlük vs. gibi bir sürü hile mevcut.Ama bu sefer hile yapanlar için OverWatch da kötü bir gün bekliyor.Bu saatten sonra Blizzarda yamuk yapmayı aklınızdan çıkarabilirsiniz.Bu sadece oyun içinde bir etki yaratmayacak çünkü bir daha oyuna girememe gibi sonuçlar doğuracak ortaya.Bu riski almanızı tavsiye etmem.

Blizzard, Overwatch hilelerine bir başka dalga veya kalıcı yasaklarla vurdu. Birçok cheaters, algılanmadan hile yapmanın bir yolunu buldular. Öyle görünüyor ki, Blizzard, dolandırıcıların sandığı kodlamadan daha cazip gelmiş durumda.

Blizzard, bu hesap kapanmaların geri dönüşü olmadığını ve kullanıcıların hesapların ertelenmesine ve kapatılmasına itirazda bulunamayacaklarını bildiren bir bildiri yayınladı. Dolayısıyla aldattıysanız, artık oynamak mümkün olmayacak, utanç verici. Blizzard bunları çok ciddiye alıyor ve oyun şu an için dışarıda kaldı, yani oynayan ve sıralamaya koyulanların hepsi boşa gitmeyecek