Hitman: Definitive Edition Ne Zaman Çıkacak?

Hitman: Definitive Edition Ne Zaman Çıkacak?

Hitman: Definitive Edition

Hitman: Definitive Edition

2016’nın en iyi oyunlarından biri olan Hitman, yeniden yayınlanacak. Hitman: Definitive Edition bu yıl 15 Mayıs’ta PS4, Xbox One ve PC’ye geliyor. Temel oyunu ve tüm DLC’yi birlikte sunuyor.

Bu, Hitman Sezon 1, ekstra Game of the Year Sürümü içeriği, Summer Bonus Bölümü ve Blood Money Requiem paketi anlamına gelir. Buna ek olarak, Definitive Edition geliştirici IO Interactive’in diğer özelliklerine dayanan yeni bir kozmetik seti içerecektir: Biri, Mini Ninjas’da, diğeri de Kane & Lynch’de bulunan Freedom Fighters (Özgürlük Savaşçıları) na dayanmaktadır. Oyunun önceden piyasaya sürülen Xbox One X ve PS4 Pro geliştirmeleri dahil edilecek, ancak tüm eklenti içerikler diske dahil edilmeyecek. Platforma bağlı olarak 12-24 GB boyutunda bir dosyayı indirmeniz gerekecek.

İlginç bir şekilde, yeni sürüm, Batman: Arkham ve Middle-earth serileri gibi büyük imtiyazların arkasındaki yayıncı Warner Bros. tarafından dünya çapında dağıtılacak. Şirketin basın açıklaması göre Hitman: Definitive Edition, Hitman serisine ait bir anlaşmanın “parçası” dır. Bu nedenle, düzenlemenin şu anda geliştirilmekte olan serisindeki bir sonraki oyun için ne anlama geldiği belirsizdir.

Hitman daha önce Square Enix’e aitti, ancak geliştirici IO Japon yayıncıdan serinin haklarını satın aldı ve Warner Bros. ile bu yeni anlaşmaya girmeden önce bağımsızlaştı. Yeni bir Hitman TV gösterisi de çalışmalar arasında; Warner Bros.’un dahil olup olmayacağını henüz bilmiyoruz.

Kaynak: 1