Hitman Sistem Gereksinimleri

Hitman Sistem Gereksinimleri

Hitman

Hitman

Hitman, IO Interactive tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için Square Enix tarafından yayınlanan, Danimarkalı episodik gizlilik video oyunudur. Feral Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan Linux için bir port 16 Şubat 2017’de piyasaya çıktı. Feral Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan macOS için bir sürüm de 20 Haziran 2017’de yayınlandı. Oyunun prologu, Hitman: Codename 47‘nin öncülü görevi görürken, ana oyun Hitman: Absolution olaylarından yedi yıl sonra gerçekleşir.

Hitman, oyuncuların genetik olarak geliştirilmiş bir suikastçi olan ve yabancı yerlere seyahat eden ve sözleşmeli hedefleri ortadan kaldıran Ajan 47‘yi kontrol ettiği üçüncü şahıs gizlilik oyunudur. Hitman serisindeki diğer oyunlarda olduğu gibi, oyunculara suikastlara yaklaşırken yaratıcılık için geniş bir alan verilir. Örneğin, oyuncular uzun menzilli tüfeklerden bir hedefi uzun mesafeden kullanabilir veya bıçak ya da boğmak için tel kullanarak yakın mesafedeki hedefe suikast yapmaya karar verebilirler. Oyuncular, görünüşte kazara ölüm oluşturarak patlayıcı madde kullanabilir veya suikastı gizleyebilir. Bir göreve yaklaşmanın yaygın bir yöntemi, diğer karakterleri etkisiz hale getirmek ve kıyafetlerini kılık değiştirici olarak giymektir; bu da oyuncunun kısıtlı alanlara daha kolay erişmesini sağlar. Oynanamayan karakterlerin eylemleri oyunu etkiler. Örneğin, oyuncular yakındaki bir haber muhabirini dinleyerek hedeflerinin konumu hakkında daha fazla bilgi edinebilir.

Oyunun düzey tasarımı, Hitman: Blood Money ve önceki Hitman: Absolution’in doğrusal yapısının tersine, daha önceki oyunlarıyla benzer bir yapıya sahiptir. Oyundaki her bölüm; hedeflerin birden fazla işi tamamlaması gereken komut dosyası “fırsatlar” a karşı tesadüflerden uzak tutmanın sayısız yolu olan, oyuncu tarafından keşfedilebilecek sandbox türü bir çevreye sahiptir. Hitman’da, oyundaki haritalar Absolution‘daki en büyük seviyelerden altı ila yedi kat daha büyük. Seviyeler, her biri farklı rutinlere sahip olan ve oyuncuların eylemlerine farklı tepki veren yaklaşık 300 oynatılmayan karaktere (NPC) uygundur. Oyuncular, görevleri sırasında istedikleri zaman oyunu kaydedebilir. Absolution’da tanıtılan içgüdü modu basitleştirilmiş bir biçimde geri dönmekte ve artık tükenebilir bir kaynak olamamaktadır.

Hitman Sistem Gereksinimleri

Windows için;
Minimum Sistem Gereksinimleri:

 – İşletim Sistemi: OS 64-bit Windows 7
 – İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: OS 64-bit Windows 7 / 64-bit Windows 8 (8.1) veya Windows 10
 – İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Mac OS X için;
Minimum Sistem Gereksinimleri:

 – İşletim Sistemi: macOS 10.12.5
 – İşlemci: 2.0Ghz Intel Core i5
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: 2GB AMD M290 veya daha iyi
 – Depolama: 81 GB kullanılabilir alan

SteamOS + Linux için;
Minimum Sistem Gereksinimleri:

 – İşletim Sistemi: Ubuntu 16.04 or Steam OS 2.0
 – İşlemci: Intel Core i5-2500K/AMD FX-8350
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 680/AMD R9 270X grafik kartı veya daha iyi
 – Depolama: 81 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Ubuntu 17.04 veya Steam OS 2.0
 – İşlemci: Intel Core i7 3770
 – Bellek: 16 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970/AMD R9 290 grafik kartı veya daha iyi
 – Depolama: 81 GB kullanılabilir alan