İki Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

İki Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox 360’dan üç tane daha Xbox geriye dönük uyumluluk oyunu elde edilebilir. Artık Xbox One’da iki oyundan oluşan Rumble Roses XX ve Zone of the Enders HD Collection’ı oynayabilirsiniz.

Rumble Roses‘ın devamı olan Rumble Roses XX, tamamen kadın bir oyuncu kadrosuna sahip bir güreş oyunudur. Maçlar, bire bir, bire iki, ikiye iki, bir takımın tüm takımına karşı şeklinde güreşlerden oluşmaktadır. Rakibini başarılı bir şekilde dışarı atmak zorunda kaldıkları bir pozisyona getirdiğinizde kazanırsınız.

Rumble Roses XX, PS2’nin öncülünden daha iyi bir oyundur, ancak başarıya ulaşmak için hala çok fazla can sıkıcı şeyleri vardır. Yine, güreş oyununa çekici, iyi inşa edilmiş kadınları koymak istemekte yanlış olan pek bir şey yoktur. Ancak Rumble Roses XX, bu tür bir nesnelleştirme seviyelerine götürmek konusunda ısrar eder, ancak bir süre sonra ortaya çıkmak zorlaşır.

Zone of the Enders HD Collection; orijinal Zone of the Enders ve Zone of the Enders: The 2nd Runner oyunlarını paketliyor. Her iki oyun da hack-ve-slash öğelerini içeren üçüncü şahıs atıcılarıdır. Her iki oyunda Jehuty adlı gelişmiş bir savaş mecha’sını, ilk oyunda takımın pilotunu oynayan bir çocuk ve ikincisinde bir madenci ile kontrol edersiniz.