İkinci Battlefield 5 Kapalı Alpha Gelecek Hafta

İkinci Battlefield 5 Kapalı Alpha Gelecek Hafta

Battlefield 5 Kapalı Alpha

Battlefield 5 Kapalı Alpha

Geçen ayki ilk kapalı alphadan sonra, Battlefield 5 beta‘nın Eylül ayı başlarında gerçekleşeceğini öğrendik. Gelmeden önce savaş nişancısı, gelecek hafta 14 Ağustos Salı günü ikinci bir kapalı alpha gerçekleştirecek.

Bir blog yayında, EA bu ikinci kapalı alphanın ilkinden “doğrudan” oluşturulduğunu ve harita, mod, silah veya araçlarda değişiklik içermeyeceğini söylüyor. Bununla birlikte, oyuncu ilerleyiş hızına odaklanacaktır.

EA, “Oyuncuların puanları ne kadar hızlı oynadıklarına ve ilk Kapalı Alfa’daki sıralamada ne kadar hızlı ilerlediklerine bağlı olarak tüm oyun stilleri ve beceri düzeylerinde oyunculara daha iyi davranacağını düşündüğümüz bazı değişiklikler yaptık. Ayrıca, bir araya gelme mangalarıyla ilgili eşleştirme ve sabit konular için iyileştirmeler yaptık. Harita, silah ve araç dengesi gibi oyun yönleri hala test ediliyor, böylece maçların eğlenceli, adil ve yetenekli oyuncuları ödüllendirdiğinden emin olabiliriz. Ayrıca, oynanışta iyi noktalar bulmak için yıpratma ve asker hareketi gibi yeni sistemlerimizi de değerlendiriyoruz. Teknik açıdan, Battlefield 5’i canlı bir ortamda değerlendiriyoruz. Sunucu kararlılığını, arka uç bağlanabilirliğini ve eşleştirmeyi düşünün.” diye açıklıyor.

EA buna ek olarak, geliştiriciye oyunu canlı bir ortamda stres testi yapmak için başka bir şans tanıtır. Kapalı alpha da oyunculara Battlefield 5 ile “eğlenceli bir uygulamalı deneyim” vermek için tasarlanmıştır.