iPhone’unuzda Bulunması Gereken 5 iOS Uygulaması

iPhone’unuzda Bulunması Gereken 5 iOS Uygulaması

iOS Uygulamaları

iOS Uygulamaları

iPhone ve iPad için bir buçuk milyondan fazla uygulama var ve sayı artmaya devam ediyor. Her gün yeni ve yeni güncellenen uygulamalar App Store‘a yükleniyor ve hepsine ayak uydurmak imkansız. Sizlere kolaylık olması için iPhone’unuzda muhakkak olması gereken iOS uygulamalarını seçmeye çalıştık. İşte en iyi iPhone uygulamaları listesi.

1. RememBear

1. RememBear

RememBear, TunnelBear sanal özel ağının arkasındaki ekipten bir şifre yöneticisidir. Diğer şifre yöneticileri gibi, RememBear size şifreleri ve diğer giriş bilgilerini korumanızı ve güvenli tutmanızı sağlar. Her şeyi farklı platformlarda erişilebilen tek bir yerde saklamanızı sağlar. RememBear ayrıca uygulamanın içinde yeni bir güçlü parola oluşturmanıza olanak tanır. Ayrıca Touch ID’nin (veya iPhone X’teki Face ID’nin) arkasındaki her şeyi güvence altına alabilirsiniz.

RememBear İndir

2. Drafts 5

2. Drafts 5

Birçok iPhone ve iPad kullanıcısı için Drafts, tüm metinlerinin başladığı uygulama ve Drafts 5, uygulamanın en güçlü sürümüdür. Drafts 4’ten (yine de App Store’da desteklenmekte ve mevcut olan) ayrı bir uygulama olarak başlatılan Drafts 5 uygulamanın bilindiği ve her yönüyle geliştirdiği esnekliği alır. Size gelişmiş not alma, düzenleme ve gönderme hizmeti sunar. Drafts 5 güncellemeleri arasında daha iyi tema ve granüler kontroller yanı sıra Siri desteği, çoklu genişletilmiş yazılım klavyeler, etiketleme, odak modu, gelişmiş komut dosyası ve daha güçlü bir Apple Watch uygulaması ile yeni editörü mevcutttur.

Drafts 5 İndir

3. Beat Snap

3. Beat Snap

Beats Snap ile anında kendi notalarınızı oluşturun. Uygulamanın 1000’den fazla farklı enstrümanın sesleri vardır, bu sayede en fazla dört sekans oluşturmak için bu enstrümanların özel kombinasyonlarını kullanmanıza, izlerinizi zeminden adım adım oluşturmanıza izin verir. Her biri canlı olarak kontrol edilebilen altı farklı efekt kullanabilirsiniz. Ayrıca parçalarınızı .m4a biçiminde kaydedebilir ve SoundCloud, e-posta veya diğer mesajlaşma ve paylaşım uygulamalarını kullanarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Beat Snap İndir

4. Art. com

4. Art. com

Art. com‘un resmi uygulamasıyla hareket halindeyken sanatı yaşayın. Artık hem iPhone hem de iPad’de mevcut olan bu uygulama, görsel bir sanat dünyasına kendinizi kaptırmanın harika bir yoludur. Geniş bir katalog parçasına göz atabilir ve hatta satın alır, istediğiniz gibi çerçeveleyebilirsiniz. Arttırılmış gerçeklik kullanarak kendi kişisel alanınızda özelleştirilmiş bir galeri duvarını planlamak için Galeri Duvar Tasarımcısı ve ArtView’ı da kullanabilirsiniz.

Art.com İndir

5. Noted

5. Noted

Tahmin edebileceğiniz gibi bu uygulama notlarınız ile ilgilidir. Hem metin hem de sesli notlar için güçlü destekle Noted, işlerinizi halletmenize yardımcı olur. Sesli notlar, sadece ekstra bir özellik gibi değildir; Noted, ses kaydının ve ses azaltma, EQ seviyeleri ve daha fazlası gibi çıktıları özelleştirmek için ayarlayabileceğiniz bir dizi seçenek sunar. Ses kayıtlarınızdaki önemli anları işaretlemek için notlarınızda zaman etiketleri oluşturabilir ve her şey iCloud ile iPhone ve iPad arasında senkronize edebilirsiniz.

Noted İndir