Jagged Alliance: Rage İlk Oynanış Fragmanı

Jagged Alliance: Rage İlk Oynanış Fragmanı

Jagged Alliance: Rage Oynanış

Jagged Alliance: Rage Oynanış

Geliştiriciler, Jagged Alliance‘ı pek başarılı olmaksızın geri getirmeye çalışıyor. 2012’de yanlış yönlendirilmiş MMO, Jagged Alliance Online vardı; 2012’de ayrıca Jagged Alliance 2‘nin yeniden düzenlemesi, Jagged Alliance: Back in Action vardı. Bununla birlikte son olarak, 2013 yılındaki Kickstarted Jagged Alliance: Flashback çok iyi değildi. Şimdi Jagged Alliance: Rage var. MMO’nun arkasındaki aynı stüdyo tarafından geliştirildi. Geçen ay açıklandı ve şimdi oyunla ilgili bazı oynanış görüntüleri var.

Rage ilk oyundan 20 yıl sonra, uyuşturucuyla beslenmiş düşmanlarla dolu bir ormanda kurgulandı. Silahlı emektar askerlerden oluşan bir ekiple, silahlı düşmanlarla birlikte endişelenmek için, dehidrasyon ve psikolojik travma ile uğraşmak zorunda kalırsınız. Çizgi film estetiğinin tam aksine, biraz acımasız geliyor.

Resmi sitede, ortaya çıkan üç paralı asker için karakter biyografileri de dahil olmak üzere birkaç detay daha var. Oyundan hayranlar, ki oyunculu kooperatif, taktik şantaj ve öfke becerileri ile karıştırılmış macera öğelerini bekliyor. Ayrıca diğer bir beklenti, savaş devam ederken giderek daha güçlü olan benzersiz yeteneklerdir.

Merak edilenlerden biri de sonunda ortaya, 90’ların orjinal oyununu yaşatacak kadar iyi bir çalışma çıkıp çıkmayacağıdır. Oyunun hayranları heyecanla oyunu beklemeye başladılar bile.

Jagged Alliance: Rage’in 27 Eylül’de Steam’de çıkması bekleniyor.