Jhin ct, Jhin Counter, Jhin Counterları – Jhin’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Jhin ct, Jhin Counter, Jhin Counterları – Jhin’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Jhin Counter

Jhin Counter

Jhin counter (Jhin ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Jhin Virtüöz; Jhin cinayetin sanat olduğuna inanan titiz bir suçlu psikopattır. Ionialı bir mahkum iken, Ionia’nın iktidar konseyindeki karanlık unsurlar tarafından serbest bırakılan bu seri katil artık onların meclisinin suikastçisi olarak çalışıyor. Silahını bir boya fırçası olarak gören Jhin, yaptığı bu sanatsal vahşet eserleriyle hem kurbanlarının hem de bu eserleri görenlerilerin kalbine korku salıyor. O, müthiş tiyatrosunu giymekten acımasız bir zevk alır ve onu en güçlü mesajların gönderilmesi için ideal bir seçim haline getirir. Bu mesaj tabii ki dehşet.

Öncelikle LoL karakteri Jhin’in yeteneklerini hatırlayalım.

Jhin Yetenekler

Suflör
Jhin’in silahı; Suflör, üstün hasar vermek için tasarlanmış hassas bir alettir. Sabit bir hızda ateş eder ve sadece dört mermi taşır. Jhin, kritik vuruş yapmak ve fazladan infaz hasarı vermek için son mermiyi karanlık büyü ile donatır. Suflör ne zaman olursa olsun, kritik vuruş yaptığında Jhin’e ilham vererk hareket hızı kazandırır.

İlham Ateşi
Jhin bir düşmana büyülü bir fişek atar. Dört hedefe vurabilir ve verdiği hasar her öldürdüğü hedef başına artar.

Trajedi
Jhin, bastonunu güçlendirir ve inanılmaz bir menzile sahip tek bir atış yapar. Artışı minyonları ve canavarları delip geçer, ancak ilk şampiyon isabetinde durur. Eğer hedef yakın zamanda Jhin’in müttefikleri, Nilüfer Kapanları ya da Jhin tarafından hasar gördüyse, hedefler yere sabitlenir.

Esaret Çiçeği
Jhin, yürürken çiçek açan görünmez bir Nilüfer Kapanı yerleştirir. Filizlenen kapan yakındaki düşmanları yavaşlatır, ardından yaprakların patlaması sonucu hasar verir.

Ölümün Güzelliği – Jhin bir düşman şampiyonunu öldürdüğünde, bir Nilüfer Kapanı cesetlerinin üzerinde filizlenir.

Son Perde
Jhin yoğunlaşarak, Suflör’ü omuza monte edilmiş bir mega topuna dönüştürüyor. Suflör bu hali ile inanılmaz menzile sahip dört atış yapabilir. Atışlar minyonları ve canavarları delip geçer ancak isabet ettikleri ilk şampiyonda durur. Suflör isabet alan düşmanları sakatlar, bu da onları yavaşlatır ve infaz hasarı almalarını sağlar. Mükemmle bir şekilde hazrılanmış güçle bezeli 4. atışın kritik vuruş yapması garantidir.

Jhin Counterlar’ına (Jhin ct) bir göz atalım.
Jhin ct, Jhin Counter, Jhin Counterları:

Jhin’e Karşı İyi Olan Rakipler

Jhin'e Karşı İyi Olan Rakipler

Jhin’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Jhin'e Karşı Kötü Olan Rakipler