Kingdom Hearts 3’ün Yeni Fragmanı Nostaljik Mini Oyunlarını Gösteriyor

Kingdom Hearts 3’ün Yeni Fragmanı Nostaljik Mini Oyunlarını Gösteriyor

Kingdom Hearts 3 – Classic Kingdom Nostaljik Mini Oyunlar

Kingdom Hearts 3 - Classic Kingdom Nostaljik Mini Oyunlar

Square Enix, Classic Kingdom‘ı Game & Watch tarzı mini oyun koleksiyonu ile gösteren Kingdom Hearts 3 için yeni bir fragman yayınladı. Bu özellik, Kingdom Hearts III yardımcı yönetmen Tai Yasue’nin Classic Kingdom’ın “Disney çizgi filmlerinden ve 1980’lerin LCD oyunlarından ilham aldığını” belirten bir fan etkinliği sırasında ortaya çıktı.

Sora, Donald ve Goofy, izleyebileceğiniz fragmanda, Sora ve Mickey‘nin küçük siyah beyaz versiyonlarının, bir şantiyeye tırmanmak ve Pete’ten Minnie Mouse‘u kurtarmak için bir platform kullanması gereken noktada taşınabilir oyun konsolu etrafında kalabalıklaşıyor.

Kingdom Hearts 3 – Classic Kingdom

Classic Kingdom, size yaklaştıkça bir çekiçle düşmanları vurma da dahil olmak üzere birçok mini oyundan oluşuyor gibi görünüyor. Bir diğeri de yiyecek vermenizi ve üçüncücü ise, yumruklarınızı sıkarak ve ayaklarını basarak bir masa etrafında hareket etmenizi içerir. Bu klasik LCD oyunların hepsi basit ve büyüleyici.

Classic Kingdom hem Kingdom Hearts III hem de Kingdom Hearts Union‘da çapraz oynanacak. Hayranlar etkinliğinde Make Your Mark mücadelesinin bir parçası olarak Kingdom Hearts III’de isimlerinin görünmesi için 300 Union oyuncusu seçileceği ortaya çıktı.

Kingdom Hearts III’ün 2018’de piyasaya sürmesi bekleniyor ancak belirli bir çıkış tarihi henüz onaylanmadı. Final Fantasy VII Remake ile birlikte oyunu yöneten Tetsuya Nomura, geçen sene son derece uzun bekleyişin nedenleerini açıklamıştı. Bunun nedenleri arasında çok sayıda faktör vardı, bunlardan biri motorlarda bir değişiklik yapıldığıydı.

Kaynak: 1