Kısa Süreliğine 8 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine 8 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretli olan bu iPhone ve iPad uygulamaları geliştiricileri tarafından bazı zaman aralıklarında ücretsiz olarak sunulur. Bu uygulamların ne kadar süreliğine ücretsiz kalacakları belli değildir. Tamamen geliştiricinin kararına kalmış bir durum. Eğer bu uygulamaları istiyorsanız biraz acele etmelisiniz. İşte ücretsiz iPhone uyugulamaları.

1. Pinball Breaker Forever

1. Pinball Breaker Forever

Pinball Breaker Forever, 80’lerden bir vibe ile süper hızlı bir twitchy rastgele oluşturulmuş sonsuz bir oyun deneyimi üretmek için langırt ve tuğla kırma mekaniği birleştirir. Oynaması kolay, ama ustalaşması zor bir oyundur.

Pinball Breaker Forever İndir

2. Up Rise

2. Up Rise

Bu sanatsal açıdan zarif macerada çeşitli engeller arasından geçersiniz. Sola ve sağa kaydırarak düşmanları atlatırsınız. Düşmanlar tüm şekillerde, boyutlarda ve renklerde görünür.

Up Rise İndir

3. Bladeheart

3. Bladeheart

Zıplama ve atak butonlarıyla oynayabileceğiniz sadece 2 butona sahip basit bir oynanış ile dikkat çeken bir oyundur. Bladeheart minimalist grafikleriyle akıcı bir oyun deneyimi sunar.

Bladeheart İndir

4. Spiko for Whatsapp

4. Spiko for Whatsapp

Whatsapp’ta sesli mesajınız geldiğinde bazen dinleyebilmek için müsait olmayabilirsiniz. Bu uygulama ile sesli mesajlarınızı metne dönüştürebilirsiniz.

Spiko for Whatsapp İndir

5. YourApparel – pick your style

5. YourApparel – pick your style

Birçok kişi, belirli bir durum için ya da sadece her gün, ne giyileceği konusunda kararsız olur. YourApparel, bir kıyafet seçmek için günlük rutine yeni ve harika bir dokunuş sağlar. Kendi gardırobunuzdan uygun kıyafetler önererek ilham veriyor ve unutmuş olabileceğiniz öğeleri heyecan verici şekilde hatırlatıyor. Gittikçe zevklerinizi öğrenir, böylece ne kadar çok kullanırsanız sevdiğiniz kıyafetler o kadar çok olur.

YourApparel – pick your style İndir

6. Angle Meter PRO

6. Angle Meter PRO

Angle Meter PRO açıyı veya eğimi ölçmenizi sağlar. Çeşitli eğim formlarını ölçebileceksiniz. Yüzeyi ikinci modda doğrudan ölçmeyi tercih edebilirsiniz, bu da ölçümün nispeten kolay olmasını sağlar veya hedefin açısını kilo ölçerden kısa bir mesafe uzakta ölçmenizi sağlar.

Angle Meter PRO İndir

7. Super Space X

7. Super Space X

Super Space X’de, özel bir yük taşıyan bir uzay aracı olan Intruder 53X’i kontrol ediyorsunuz. Bir sonraki seviyeye geçmek ve hedefe ulaşmak için meteorları, lazer ışınlarını ve plazma toplarını atlatın. Ama dikkatli olun, çünkü oyun hiç de kolay değil. Sahneler her an en iyisini yapabilmeniz için tasarlanmış.

Super Space X İndir

8. Universal Image Search Pro

8. Universal Image Search Pro

Gayet kolay kullanııyla dikkat çeken bu uygulama, birçok web sitesinden istediğiniz bir görseli arayarak sizin için bulur.

Universal Image Search Pro İndir