Kısa Süreliğine Android ve iOS için Hitman Sniper Ücretsiz

Kısa Süreliğine Android ve iOS için Hitman Sniper Ücretsiz

Hitman Sniper Ücretsiz

Hitman Sniper Ücretsiz

Son birkaç yılda piyasaya sürülen en iyi mobil oyunlardan biri olan Hitman Sniper, App Store ve Google Play‘de satışa sunuldu. Bazılarınız oyunun geçmişte birkaç kez ücretsiz olduğunu, ama bunun sadece Android sürümünde olduğunu hatırlayabilir.

Hitman Sniper’ın iOS sürümü, oyunun çıktığı 2015 yılından beri en azından bizim bildiğimiz kadarı ile ilk kez ücretsiz indirilebilir oldu. Genellikle Square Enix, hem Android hem de iOS platformlarında oyunu 1 dolar karşılığında satıyor. Bu yüzden çok fazla para kârınız olmayabilir, ama harika bir oyun olacaktır.

Hitman Sniper, 150’den fazla görev ve 10 farklı sözleşme sunmayı vaat ediyor. Mükemmel suikast için yeteneklerinizi geliştirdiğinizde oyun daha kolay hale gelebilir. Oyunda, silah parçalarını toplayıp planları tamamlayarak oyuncuların açabileceği 16 eşsiz silah bulunuyor.

Bunun da ötesinde, Hitman Sniper liderlik tablolarına sahiptir, böylece oyuncular ilk sıradaki arkadaşlarına karşı yarışabilirler. Ajan 47 rolünde mükemmel suikastler düzenlemeye hazır olun. Hitman Sniper’ı indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 

Hitman Sniper İndir (Android)
Hitman Sniper İndir (iOS)

Kaynak: 1, 2