Kısa Süreliğine Guns of Icarus Alliance Ücretsiz

Kısa Süreliğine Guns of Icarus Alliance Ücretsiz

Guns of Icarus Alliance Ücretsiz

Guns of Icarus Alliance Ücretsiz

Humble Store, bir oyun bilgisayarının 28 Temmuz’a kadar faydalanabileceği hoş bir sürpriz sunuyor. Guns of Icarus Alliance sayfasına giderseniz, bu Steam oyununun bir kopyasını ücretsiz olarak alabilirsiniz. PC, Mac ve Linux ile uyumludur ve sonsuza kadar sizde kalabilir ve oynayabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bir Humble hesabı ve onu çalıştırmak için yeterince güçlü bir bilgisayar.

Guns of Icarus Alliance, bir steampunk dünyasında takım tabanlı bir hava savaşları oyunudur. Sea of Thieves gibi, siz ve takım arkadaşlarınız birlikte çalışarak, gemiyi kontrol etmek ve düşmanlara karşı gökyüzü savaşları yapmak için pilot, topçu ve mühendis rollerini üstleneceksiniz.

Alliance, 2012’nin Guns of Icarus Online‘nın genişletilmiş bir versiyonudur. Online, sadece bir PvP oyunuyken, Alliance karışıma bir dizi PvE deneyimi ekliyor. Artık oyuncular diğer gerçek hayatta rakiplere karşı savaşmak ya da üs saldırıları, konvoy baskınları yapmak ve AI kontrollü düşmanlara karşı muhafız görevlerini yürütmek için takım oluşturabilirler.