Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 iOS Uygulaması

Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 iOS Uygulaması

iOS Uygulamaları

iOS Uygulamaları

Her gün mağazaya yeni uygulamalar ekleniyor. Bunların bir çoğu ücretli. Ama bezen geliştiriciler uygulamalarıyla ilgili fırsatlar sunuyor. Listede sekiz premium iOS uygulaması bulacaksınız ve bunların tümü ücretsiz olarak kullanılabilir, ancak yalnızca sınırlı bir süre için, o yüzden biraz acele atmekte yarar var. Ücretsiz iOS uygulamaları listesi.

1. Password Safe – iPassSafe

1. Password Safe – iPassSafe

iPhone ve iPod touch’ı destekler. Bu uygulama ile gizlemek istediğiniz bilgileri saklayabilir ve diğer uygulamalarınızı kilitleyebilirsiniz. İstediğiniz uygulamaya şifre koyarak güvenliği sağlayabilirsiniz.

Password Safe – iPassSafe İndir

2. SMS ++

2. SMS ++

SMS ++, SMS mesajlarınızı sadece sesinizi kullanarak göndermenizi sağlayan yenilikçi bir uygulamadır. Konuşmak yazmadan çok daha hızlı olduğu için, kullanımı kolay bu uygulama metin mesajlarınızı kolayca ve hızlı bir şekilde göndermenize yardımcı olacaktır.

SMS ++ İndir

3. Email ++

3. Email ++

Email ++, sadece sesinizi kullanarak e-postalarınızı göndermenizi sağlayan yenilikçi bir uygulamadır. Konuşma, yazmadan çok daha hızlı olduğu için, bu kullanımı kolay uygulama, e-postalarınızı kolayca ve hızlı bir şekilde göndermenize yardımcı olacaktır.

Email ++ İndir

4. XYZ Translate – Browser Widget

4. XYZ Translate – Browser Widget

XYZ Translate, herhangi bir sayfayı herhangi bir dile çevirmek için Safari tarayıcınızdan hiç ayrılmadan çok hızlı bir yoldur. Çeviriler Google tarafından desteklenmektedir ve % 99 doğrudur. Herhangi bir sayfayı çevirmek için sadece 2 dokunuşunuz yeterlidir. Uygulama 50’den fazla dili destekliyor ve kullanımı çok basittir.

XYZ Translate – Browser Widget İndir

5. This Way

5. This Way

This Way, sizin gittiğiniz yere eşleşmek için kendi başına çalışan bir harita uygulamasıdır, bu yüzden haritaları okuyamayan kişiler için daha kolaydır. Hedefinize yaklaştıkça, harita otomatik olarak yakınlaştırılır, böylece çevrenizle karşılaştırarak nerede olduğunuzu doğrulayabilirsiniz.

This Way İndir

6. IQ Test – With Solutions

6. IQ Test – With Solutions

IQ puanınızın kaç olduğunu merak ediyorsanız, bu uygulama sizin IQ puanınızı ölçer. Testi çözüp etrafınızdakilerle IQ puanınızı karşılaştırabilirsiniz. Tabi tamamen eğlence amaçlıdır.

IQ Test – With Solutions İndir

7. dB meter

7. dB meter

dB Metre uygulaması iyi profesyonel gürültü ölçer aracı OKTAVA 110A-PRO ile kalibredir. Böylelikle herhangi başka ölçüm cizhazına gerek duymadan bu uygulama ile ortamdaki sesin desibel oranını ölçebilirsiniz.

dB meter İndir

8. Speedo

8. Speedo

Uygulama GPS yardımıyla hızınızı ölçer. Hız sınırını aşmamanıza yardımcı olabilir. Ses ve görüntü alarmı ile hız sınırlayıcı, basit GPS hız göstergesi, kilometre sayacı mevcuttur. Ayrıca hayalet gösterge için ayna modunu kullanabilirsiniz.

Speedo İndir