Kodi Media Player Xbox One için Çıktı

Kodi Media Player Xbox One için Çıktı

Xbox One için Kodi

Xbox One için Kodi

Kodi, DVR işlevselliği ile canlı TV servisleri de içeren üçüncü parti eklentiler sayesinde yüksek ölçüde genişleyebilen çok yetenekli bir oynatıcı. Bu pek de Microsoft‘un sağlayacağı bir şey değil. Ancak Kodi, televizyon şovlarını, profesyonel sporları ve filmleri yasadışı olarak salonunuzun konforunda oynatmanızı sağlayan çok çeşitli eklentilerden dolayı korsanlıkla ilgili uygulama olarak bilinir. Bu, sözde “Kodi boxes” adı verilen, Amazon’un Fire TV çubukları gibi ucuz HDMI aparatlarından oluşan bir ev içi sektörüne yol açtı. XBMC Vakfı, kendisini yasadışı üçüncü parti eklentilerinden uzak tutmaya çalışırken, açığa çıkarılmaktan da faydalanıyor.

Birinci nesil Xbox konsollarına saldırılan orijinal enkarnasyona geri dönmek isterseniz; hayata XBMC (Xbox Media Center) veya XBMP (Xbox Media Player) olarak Kodi ile başlayabilirsiniz. Microsoft’un son dönemlerde bir endüstriye dayanak kazanmak için sattığı üst düzey grafiklere sahip olan yetenekli bir bilgisayar. Gerçekten de Kodi geri dönmelidir.

Xbox için Kodi‘yi Windows Store’dan indirebilirsiniz. Kodi Media Player‘ı indirmek isterseniz; Kodi İndir konumuza gidip indirebilirsiniz. “Kodi İndir

Kaynak: 1