LA Noire PS4’e ve Xbox One’a Geliyor

LA Noire PS4’e ve Xbox One’a Geliyor

LA Noire

LA Noire

Rockstar Games bugün 2011 araştırma oyunu LA Noire ile ilgili büyük ve beklenmedik bir haber yaptı: Bu Kasım ayında birçok yeni platforma geliyor. 1940’lı yıllara ait oyun PlayStation 4 ve Xbox One için 14 Kasım’da piyasaya çıkacak ve aynı zamanda Nintendo Switch’e gelecek. Sadece o değil, aynı zamanda suç oyunu da o tarihte HTC Vive‘da sanal olarak LA Noire: The VR Case Files adlı paket ile sunulacak. 

PS4 ve Xbox One için LA Noire, orijinal oyunun tam sürümüyle ve tüm DLC ile birlikte daha iyi grafikler gibi beklenen güncellemelerle birlikte gelecek. Buna “gelişmiş aydınlatma ve bulutlar, yeni sinematik kamera açıları, yüksek çözünürlüklü dokular ve daha fazlası” dahildir. Oyun PS4 ve Xbox One için 1080p’de, PS4 Pro ve Xbox One X‘de 4K’da çıkacak. 

LA Noire, başlangıçta PlayStation 3 ve Xbox 360 için Mayıs 2011’de piyasaya çıktı ve o yılın Kasım ayında PC’ye geldi. Oyunu, Mad Men oyuncuları Aaron Staton tarafından gerçekleştirilen LA polis dedektifi Cole Phelps olarak oynuyorsunuz. Aradığınız vakalar ise korkunç Kara Dahlia cinayetleridir.