LawBreakers Geliştiricilerinden Yeni Ücretsiz Battle Royale Oyunu Geliyor

LawBreakers Geliştiricilerinden Yeni Ücretsiz Battle Royale Oyunu Geliyor

Ücretsiz Battle Royale Oyunu Radical Heights

Ücretsiz Battle Royale Oyunu Radical Heights

Gears of War‘ın yaratıcısı Cliff Bleszinski’nin ve LawBreakers‘ın geliştiricisinin kurduğu stüdyo olan Boss Key Productions, 10 Nisan’da Steam Erken Erişim’de sunulacak olan “ücretsiz X-TREME Erken Erişim battle royale nişancı” oyunu Radical Heights‘i açıklandı.

Çoğu battle royale oyunlarında olduğu gibi, Radical Heights diğer oyunculara karşı hayatta kalan yarışmacıların görevlerini yerine getirirken, oyuncuları kendilerine avantaj sağlamak için araç kullanmaya davet ederek kendi formülünü kendi lehine ekliyor. Bunun da ötesinde, para kazanıp bankaya para yatırabilir, maçı kazanıp kazanmadığına bakılmaksızın daha sonra kullanmak için kullanabilirsiniz.

Oyunun Steam sayfasında açıklmalar şu şekilde; “Yarışmacılar BMX bisikletlerine binerken ya da silah ve ödüller için gölgelerden diğer yarışmacıları takip ederken, güneşli bir SoCal kubbesinde yüksek bahisli battle royale silah oyunu. Ama aynı zamanda bankaya para kazanabilirsiniz – kazanın ya da kaybedin! Bu ödülü, kişisel ödüllü odanızda doğru kişiselleştirme için harcayacabilir veya bir sonraki oyunda silah satın almak için bir ATM’den çekebilirsiniz. Herkesin zengin ve ünlü olmak istediği bu sayısız 80’ler temalı aksiyon oyunu şovunda rekabeti ortadan kaldırmak kadar para kazanmak da önemlidir.”

Boss Key ise şunları söylüyor; “Battle Royale türüne koymak istediğimiz bazı benzersiz incelikler” var. Bu yüzden Erken Erişim’de başlatılması, “bu üst düzey fikirleri topluluğumuzla hızlı bir şekilde paylaşma” yoludur.

“Bu, topluluğumuzla oyunun temelini sağlamlaştırmak, ek özellikler oluşturmak için zaman kazandırıyor ve neyin işe yaradığına dair sağlam bir anlayış geliştirmek, oyun için doğru olduğunu düşündüğümüze dayanarak bir tam sürüm içerik planı hazırlamamıza yardımcı oluyor” diye açıkladı.

İleriye baktığımızda, Boss Key “yeni silahlar, donanım, kişiselleştirme, araçlar, oyun gösterisi etkinlikleri, oyun modları ve sonunda bir Günlük / Haftalık Meydan Okuma sistemi” tanıtmayı planlıyor.

5 Nisan’da, Boss Key prodüksiyonu, LawBreakers’ın “başlangıçta planladığı ve beklediği şekilde tutulması için gerekli olan parayı üretmeye yetecek kadar bir kitle bulmayı başaramadığı” iddiasını kabul ederek, şu anki  LawBreakers’ın durumunu ele aldı. Buna rağmen, stüdyo oyuna “hak ettiği ikinci şans” vermeyi taahhüt ettiğini belirtti. Geliştirilen LawBreakers’ın yanı sıra, Boss Key yeni bir şey üzerinde çalıştığını ve bunun da Radical Heights olduğunu açıkladı.

LawBreakers yayıncısı Nexon, bir kazanç raporunda, oyunun bazı mücadelelerinin battle royale türünün en popüler oyunlarından biri olan PUBG‘nin büyük başarısından dolayı olabileceğini söyledi.

“Lansmanının zamanlaması talihsiz bir duruma dönüştü, özellikle de gişe rekorları kıran PC oyunu online PlayerUnknown’s Battlegrounds ile aynı anda çıktılar, bu da piyasa ortamını genel olarak birinci şahıs nişancı oyunları ve LawBreakers için çok zor hale getirdi,” dedi.

Kaynak: 1