Mario Yeniden Tesisatçı

Mario Yeniden Tesisatçı

Mario

Mario

Kısa ve karışık bir boşluktan sonra, Mario yeniden bir tesisatçı olmak için geri döndü. Japon Nintendo sitesindeki resmi biyografisi, aslında ticaret tarafından bir tesisatçı olduğunu yansıtacak şekilde değiştirildi.

Hayranlar, Eylül ayında bio’nun “uzun süre önce bir tesisatçı olarak çalışmış gibi” göründüğünü fark etti. Bu, Mario’nun Homer Simpson benzeri döner karusel meslekler olduğunu belirtmek bağlamında sunuldu, ancak yine de sıhhi tesisat mesleğini tamamen bıraktığı ima edildi.

Nintendo Everything aracılığıyla yeni güncellenen bio’da “Onun uğraşı tesisatçılıktır. Bununla birlikte, etkinliği o alanla sınırlı değildir.” dedi. Bu değişiklik, Nintendo’nun hala Mario’nun gerçek bir Rönesans adamı olduğunu bildiğinden emin olduğunu gösteriyor ama tarihsel kökenlerini tamamen boşa harcamaktan daha az rahatsız edici bir şekilde. Mario Odyssey‘e yönelik yeni bir güncelleme, müzisyen ve şövalye gibi çeşitli yeni kıyafetler getirdi. Onun çıkarlarının farklı olduğunu söylemek yeterlidir.

Yine de, sadece lisanslı tesisatçılar dev yeşil borulara girip sürüngen monarşilerine izin veriyorlar. Bunu birliktelikten sayabiliriz.

Kaynak: 1