Microsoft Edge Tarayıcı Artık Android ve iOS’ta

Microsoft Edge Tarayıcı Artık Android ve iOS’ta

Microsoft Edge Android ve iOS

Microsoft Edge Android ve iOS

Microsoft, geçen ay iOS ve Android için Edge web tarayıcısının bir beta sürümünü açıkladı. Test cihazları yeni tarayıcıya özel erişim sağlamak için kayıt olmalıydı; ama Microsoft, hem Android hem de iOS sürümlerini bugün genelde kullanıma sundu. Microsoft Edge for mobile, bir telefondan Windows 10 PC’ye göz atma eğilimindeyseniz çok yararlıdır.

Microsoft, “PC’de devam et” işlevselliğini iOS ve Android için doğrudan Edge‘e entegre etti; böylece bir site mobil cihazınıza düzgün yüklenmiyorsa veya bir fare ve klavyeyle devam etmek istiyorsanız, siteyi bilgisayarınıza pingleyebilirsiniz. Edge; favoriler, geçmiş, okuma listesi ve e-kitaplar erişimi de içerir. Maalesef, Microsoft hala mobil cihazlar için Edge sekmesini senkronize etmediğinden, PC ve telefon arasında sekme veya geçmiş paylaşamazsınız.

Microsoft sekmenin senkronizasyonunu ve iPad’i gelecekte bir noktada desteklemeyi planlıyor ancak her iki özellik muhtemelen gelecek yıla kadar gelmeyecek. iOS ve Android için Microsoft Edge, Apple’ın App Store’unda veya Google Play Store’da mevcuttur.

Microsoft Edge İndir (Android)
Microsoft Edge İndir (iOS)

Kaynak: 1