Microsoft’un En Büyük Xbox One X Oyunu Erteleniyor

Microsoft’un En Büyük Xbox One X Oyunu Erteleniyor

Crackdown 3 Ertelendi

Microsoft Stüdyoları Yayıncılık genel müdürü Shannon Loftis, “Crackdown 3 için çok heyecanlıyız ve çok sayıda hayranı var ve bu nedenle yayın tarihini değiştirmek zor bir durum” dedi. Loftis, “Ancak, doğru oyunu doğru nitelikte ve doğru zamanda sunmayı istiyoruz.” diye devam etti. Ekstra zamanın bir kısmı oyunun “görsel kısmı” nı geliştirmek için harcanacak. 

Özgün Crackdown, tüm zamanların en çok sevilen oyunlarından biridir. Benzersiz bir özgürlük duygusuna sahip geniş bir tetikçi. Şehir çevresindeki yüzlerce kehanetten birini bulmanın size çok hafif hareket kabiliyeti sağladığı, kürelere erişmek için daha zorlanmalarına izin veren bağımlılık yapan bir mekanik. Crackdown 2 hemen hemen aynı şeydi, ancak zombilerin açıklanamayan eklenmesiyle mahvoldu. Şimdiye kadar en çok beklenen Xbox oyunu olan Crackdown 3, şu anda bildiğimiz kadarıyla zombilere sahip değil. 

Xbox One X Oyunları Ne Zaman Çıkacak

Loftis; Forza Motorsport 7, Cuphead, Super Lucky’s Tale ve PlayerUnknown’s Battlegrounds gibi birkaç yeni Xbox özel oynularına işaret ediyor ve Xbox One X lansmanında “büyük ve yeni bir konsol sürümü ile bugüne kadarki en iyi oyun serisinden biri” olarak tanımlıyor. Fakat Forza 7, Ekim ayında çıkacak, Cuphead Eylül ayında çıkıyor ve PUBG’de konsol çıkış tarihi henüz yok. Super Lucky’s Tale de aslında 7 Kasım’da piyasaya çıkıyor. 

Bu, çıktığı zaman Xbox One X’i seçerseniz, daha önce piyasaya sürülen ve daha güçlü bir sistemle çalışmak üzere güncellenen bir grup oyunla büyük olasılıkla 4K farkında oynamış olacaksınız demektir. Xbox One X’i çıktığı ilk günde alması muhtemel fanatik tutkunlar için muhtemelen iyidir, ancak herkes için oldukça az heyecan verici bir başlangıç deneyimi yaşatacaktır. 

Xbox şefi Phil Spencer, ilk aşamada bir tane almak isteyenler için, Twitter’da ön siparişlerle ilgili bilgilerin yarın olacağını belirtti. Spencer, aynı zamanda önümüzdeki hafta Almanya’nın Köln kentinde gerçekleşecek olan büyük Gamescom fuarında Xbox gösterisinin “hayranların beklediği şeyden farklı olacağına dair heyecanlıyım” dedi.