Monster Hunter World Güncellemesi Çıktı

Monster Hunter World Güncellemesi Çıktı

Monster Hunter World Güncelleme

Monster Hunter World Güncelleme

Capcom, Monster Hunter World için yeni bir güncelleme çıkardı. Yama şimdi hem PS4 hem de Xbox One’da mevcut, ancak oyunun büyük 2.0 güncellemesinin ardından düzeltilen birkaç problemi ele alan oldukça küçük bir yama.

Özellikle, yeni yama yayın Dragon Piercer saldırısı ile ilgili bir soruna hitap ediyor. Oyunun bir önceki güncellemesinde, Capcom oyuncuların atak açısı sınırlamalarını geçmesine izin veren bir hatayı ezmek için saldırıyı ayarladı. Ancak, bu hedef retikül ile yeni bir sorunla sonuçlandı.

Capcom, “Bu güncellemeden dolayı, hedef çok hızlı bir hızda retikülle hizalandığında ve Dragon Piercer ateşlendiğinde, oyuncunun retikül yönünde bakamayacağı keşfedilmiştir. Bu, oyuncunun bir hedefe hızla yaklaşmadığı bir doğrultuda hızla hedef alsa bile, retikül hala bu yönde nişan alabilmesi için düzeltildi.” dedi.

Buna ek olarak, güncelleme Arena Quests sırasında bir yük seçerken, öğe pencere düzeni ile ilgili bir sorunu giderir. Capcom, bunun “oyun tasarımının bir parçası olarak yeniden düzenlenmiş” olduğunu söylüyor, bu nedenle ileriye doğru giden oyuncular soldan sağa şu sırayla sabit öğeleri bulacak: Whetstone, Capture Net, Fishing Rod ve BBQ Spit. Tam yama notlarını Capcom’un blogunda bulabilirsiniz.

Bu hafta, Monster Hunter World’ün ilk sezonluk etkinliği olan Spring Blossom Fest‘in başlangıcına işaret ediyor. Gathering Hub’a yeni bir bakışla birlikte, oyuncular günlük aktivitelere ve retro Mega Man Palico zırhı da dahil olmak üzere bir dizi yeni Etkinlik Görevine katılabilecekler. Temperli Deviljho Event Quest’in ayrıca Spring Blossom Fest’te geri dönmesi bekleniyor.

Kaynak: 1