Monster Hunter World: Yüksek Rütbeli Street Fighter Zırhı Etkinliği için Son Şans

Monster Hunter World: Yüksek Rütbeli Street Fighter Zırhı Etkinliği için Son Şans

Monster Hunter World: Yüksek Rütbeli Ryu Kostümü

Monster Hunter World: Yüksek Rütbeli Ryu Kostümü

Monster Hunter World‘teki en son Street Fighter V takımı setini almak için sadece birkaç gün kaldı. Eğer daha önce almadıysanız, Ryu’nun yüksek rütbeli zırhını kazanma arayışı sadece 24 Mayıs’a kadar PS4 ve Xbox One’da mevcut olacak.

Son zamanlarda etkinlik rotasyonunda ortaya çıkan Sakura zırh görevinde olduğu gibi, oyuncular, The Awakened Satsui no Hado adlı üç bölümlük bir Challenge Quest tamamlayarak yüksek rütbeli Ryu kostümünü elde edebilirler. Her bir görev Nergigante’yi öldürmek hedefiyle, arenada kabul edilmek ve set edilmek üzere 13 veya daha yüksek bir Hunter Sıralaması gerektirir.  

Bu, oyuncuların Monster Hunter World’e katılabileceği ikinci Ryu zırh takımı. Bir önceki set Şubat ayında geri alındı ve oyuncuların Barroth’u avlamak için meydan okuyan Down the Dark, Muddy Path adlı bir Event Quest’ten kazanıldı. Yüksek rütbeli Ryu zırhı, geleneksel beyazı yerine koyu mavi bir gi sunuyor.

Bu sıralarda yüksek rütbeli Ryu zırhını kaçırsanız bile, Capcom geri döenen Event Quests sunduğu için muhtemelen oyunda son kez görünmeyecektir. Ancak, yayıncı Ryu zırhının geri dönme zamanını açıklanmadı, bu yüzden eğer gerçekten bir seti almak istiyorsanız, hızlı hareket etmelisiniz.

Street Fighter Challenge Quest oyunun çıkış noktasındayken, Monster Hunter World oyuncuları yakında oyunun Kulve Taroth Siege takımına katılma şansına kavuşacaklar. Bu oyunun 25 Mayıs’taki rotasyonunda geri dönecek. Daha önce olduğu gibi, 16 oyuncuya kadar gruplara ayrıldı. Dört grup, Siege’a katılabilecektir ve her grup kendi genel ilerleyişine katkıda bulunacaktır. Yeni Kulve Taroth α ve β zırh setleri için Elder Dragon’dan topladığınız malzemeleri kullanabileceksiniz.