Muhtemelen Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Muhtemelen Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. The Light Keeps Us Safe

Çıkış Tarihi: 11 Ekim
Geliştirici: Big Robot Ltd

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim’e girdiğimizde The Light Keeps Us Safe, ışığın etrafını çevreleyen birinci şahıs, açık dünya hayatta kalma korku oyunudur. The Signal From Tolva ve Sir, You Are Being Hunted, sorumlu stüdyo olan Big Robot tarafından geliştirilen oyun, “korkunç ve saldırgan uzaylı-makine düşmanları” ndan gelen birincil tehditle gizliliği ve keşfetmeyi harmanlıyor. Bu düşmanlar ışık tarafından bastırılır, öncelikli cihaz, düşmanları parlatmak ve bulmacaları ve zorlukları çözmek için kullanılır. Kesinlikle görülmeye değer bir oyun.

The Light Keeps Us Safe İndir

2. Shortest Trip to Earth

Çıkış Tarihi: 10 Ekim
Geliştirici: Interactive Fate

Başka bir Erken Erişim oyunu Shortest Trip to Earth, Studio Interactive Fate tarafından “keşif, gemi yönetimi, oyuna etki eden karar verme ve gerçek zamanlı taktik savaşlar içeren roguelike bir yedek simülatör” olarak tanımlanan FTL’den açıkça ilham alıyor. Tom Hatfield’e göre, oyuna devam edildiğinde, tüm raporlar oldukça zor. Bunun gibi şeyler için görünüşte oyuna doyumsuz bir heves var ve oyun zaten Steam’de “Çok Olumlu” derecesini kazandı.

Shortest Trip to Earth İndir

3. September 1999

Çıkış Tarihi: 11 Ekim
Geliştirici: 98DEMAKE

Itch.io’da yılın ilk aylarında yayınlanan September 1999, hem ücretsiz hem de çok kısa olan cfound footage tarzı korku oyunudur. Oyun notuna göre; oyun tam olarak beş dakika ve 30 saniye boyunca çalışır. Oyun kısa olunca fazla bilgi de yok. Sadece denemek zorundasınız. Hayat kısa ama bu oyun çok, çok daha kısa.

September 1999 İndir

4. Dreadnought

Çıkış Tarihi: 14 Ekim
Geliştirici: Six Foot, Yager

Bir Steam yorumcusunun açıklmasına göre, Dreadnought uzay gemileri dışında World of Warships’e çok benziyor. Ücretsiz oynanabilen nişancı, hem uzaydaki hem de çeşitli gezegenlerin yüzeylerinin üstünde takım tabanlı mücadele üzerine odaklanır. Her zamanki silah dizisi ile karşıt uzay gemilerini havaya uçurmanın yanı sıra, kaptanların ayrıca mürettebat ve kaynaklarını yönetmeleri ve duruma göre şeyleri değiştirmeleri gerekecektir.

Dreadnought İndir

5. My Memory of Us

Çıkış Tarihi: 10 Ekim
Geliştirici: Juggler Games

My Memory of Us, birbirini tamamlayan iki genç arkadaşı oynatan yan kaydırma, anlatı odaklı bir macera oyunudur. Diğer bir deyişle, her birinin ani bir savaştan kurtulmak için paylaşması gereken kendi yetenekleri vardır. Böylece, sembolik bir diyalog sistemi ile etkileşim kurarak ve mantıksal bulmacaları çözerken, her ikisini de anında kontrol etmeyi deneyeceksiniz. Sanat tarzı bunu göstermeyebilirken, My Memory of Us kalbinizin ne kadar dayanacağını aldırmaz. Stüdyoya göre “oyunda gösterilen olaylar savaştan gerçek hikayelere dayanmaktadır”.

My Memory of Us İndir