NBA 2K18 Güncellemesi

NBA 2K18 Güncellemesi

NBA 2K18 Güncelleme

NBA 2K18 Güncelleme

2K Sports, NBA 2K18 için yeni bir yama duyurdu. Artık PlayStation 4‘te ve Xbox One, Nintendo Switch ve PC için yakında piyasaya sürülecek olan yama yeni içerik ekliyor, birçok hatayı değiştiriyor ve düzeltiyor. 

Yeni içerikle başlayarak bu güncelleştirme; Buckets, Hornets, Lakers ve Suns için “klasik” üniformalar ekler. Ayrıca, Lonzo Ball’un Big Baller Brand’ın ZO2: Prime’ı ve diğerleri arasında Kobe A.D. NXT’yi de içeren beş yeni ayakkabı şimdi oyunda. Bununla birlikte, yeni özelleştirme seçenekleri, bir çift bıyığın yanı sıra 18 yeni sakal stili ile aralarından seçim yapabileceğiniz sekiz kıvırcık stili de ekler. 

Oyun değişiklikleri gelince, 2K “oyun içi oluşabilecek yaralanmalara daha fazla çeşit” getirdi. Neyse ki, 2K daha fazla ayrıntıya girmedi. Umarız bir Kevin Ware tarzı yaralanma yeni eklemeler arasında değildir. Diğer yaralanma güncelleme haberlerinde, sol ayak bileği yaralanmaları sayısı, kullanıcıların oynadığı oyunlarda “büyük ölçüde azaltıldı”. 

Diğer oyun değişiklikleri, top sürme paslarını köşede daha güvenilir hale getirmenin yanı sıra top sürme sorununa yönelik bir düzeltme de içeriyor. Başka bir değişiklik oldukça eğlenceli bir durumdur: bu düzeltme yaması, kaybeden takımdaki bir oyuncunun kazananlarla birlikte kutlamalara katılması sorununu giderdi. 

NBA 2K18 Yama Notları

 – Bucks, Hornets, Lakers ve Suns için Classic Edition üniformaları oyuna eklendi. Bunların bir sonraki kadro güncellemesinde aktif olmasını bekleyin!

 – BBB ZO2: Prime, Jordan CP3.X AE, Jordan Super.Fly 2017, Nike Foamposite One ve Kobe A.D. NXT olmak üzere beş yeni ayakkabı eklendi. Bunların bir sonraki kadro güncellemesinde aktif olmasını bekleyin!

 – CAP/Lab kullanıcı arabirimindeki iyileştirmeler.

 – Yeni CAP sakallar: 18 yeni sakal, 2 yeni bıyık ve çeşitli saç stilleriyle karıştırılacak ve eşleştirilebilen 8 tane sakal stili sunuluyor.

 – Girth, şimdi Create-A-Player rolünde ağırlık ayarlarken değişiyor.

 – Listeye kaş ve göz rengi eklendi Create-A-Player.

 – Detroit Pistons oyun alanı güncellendi, yeni Platinum Equity tabanı ile güncellendi.

 – Orlando Magic oyun alanı güncellendi.

 – Üniforma oluştururken üniforma editöründe oyuncu isimleri artık uzun değil.

 – (Switch) Oyun, Friends With Play With soyunma odasında iken ev düğmesine basıldığında artık askıya alınmıyor. Bu, bize bildirilen yanlışlıkla bağlantı kesilmesini önleyecektir.

 – (PC) Koçların Pano mola istemi artık 21:9 monitörlerde ekranda görünmeyecek.

 – (PC) Fare desteği MyCOURT Özelleştirme menüsüne eklendi.

2K Sports tarafından oyunun Facebook sayfasında yayınlanan NBA 2K18’in 1.04 güncellemesinin tam yama notalarını görebilirsiniz.

Kaynak: 1