Need For Speed Payback Black Friday 2017 İndirimi

Need For Speed Payback Black Friday 2017 İndirimi

Need For Speed Payback İndirimi

Need For Speed Payback İndirimi

Geçtiğimiz yılın en büyük oyunlarından bazıları da dahil olmak üzere Black Friday 2017 için bir ton oyun ve konsol satılacak. Bu ayın başlarında piyasaya sürülmesine rağmen, Need For Speed Payback çeşitli satıcılarda indirimli fiyatlarla bulabileceğiniz yeni sürümler arasında.

EA’nın mağazadaki en yeni yarış oyununu almak istiyorsanız, PS4 ve Xbox One sürümleri üzerinde bazı iyi fırsatlar bulabilirsiniz. Best Buy ve Target, oyunu Black Friday‘de en ucuz fiyata satılacak. Oyun her iki satıcıda da 35 dolara satın alabilirsiniz. Bu arada GameStop ise, 40 dolara satışa sunacak.

Bu perakende satış fırsatlarına ek olarak, Xbox Store ve PlayStation Store‘dan Need for Speed Payback’ın dijital versiyonunda da indirimler bulabileceksiniz; ikisi de şu anda Black Friday satışlarını Xbox Live Gold ve PS Plus için erken bir tarihte sunuyor. Oyunu iki dijital mağazadan 36 $ karşılığında indirebilirsiniz.

PC oyuncuları da, Black Friday satışında EA Origin hizmetinden Need for Speed Payback için bazı indirimler bulacaklar. Oyunun standart baskısı 40 $, Deluxe edition ise (Payback’in yaklaşmakta olan hikaye paketi ve diğer bonus içeriği de dahil olmak üzere) 53.32 $ karşılığında satışa sunuluyor.

Need For Speed Payback Black Friday İndirimleri

PS4/Xbox One
– Best Buy — $35
– Target — $35
– PlayStation Store — $36 [PS Plus üyrlik]
– Xbox Store — $36 [Xbox Live Gold üyelik]
– GameStop — $40

PC
– Origin
–  – Standard edition — $40
–  – Deluxe edition — $53.32

Kaynak: 1