Need For Speed Payback Ücretsiz Online Freeroam Modunu Ekliyor

Need For Speed Payback Ücretsiz Online Freeroam Modunu Ekliyor

Need For Speed Payback Online Freeroam Mod

Need For Speed Payback Online Freeroam Mod

Need for Speed Payback geliştiricisi Ghost Games, bu yılın başlarında ücretsiz güncelleme olarak açık dünya yarış oyununa bir freeroam modu eklediğini açıkladı. Güncelleme, PS4, Xbox One ve PC için çok yakın zamanda 13 Şubat’ta piyasaya sunulacak. Yeni öğelerin çeşitliliği ve diğer yenilikler de eşlik edecek.

Hayran tarafından talep edilen freeroam moduna Alldrive: Hangout adı verilmektedir ve oyunculara Fortune Vadisini rahatça keşfedebilir veya arabalarını arkadaşlarıyla gösterebilirsiniz. Ghost oyunun resmi web sitesinde, “Burası, arkadaşlarınızla buluşup doğaçlama bir otomobil olmasını istediğiniz zaman gideceğiniz yerdir. Ekibinizin hoş görüntülerini çekmek ve sokakları seyretmek için güzel bir yer.” söyledi.

Alldrive‘a ek olarak güncelleme, Catch-up paketleri olarak adlandırılan yeni öğeleri de tanıtıyor. Bu oyuncuların araçlarının ilerlemesini hızlandırmalarına izin verir. Paketler, oyunun mücadelesindeki belirli noktalara ulaştıktan sonra kilidi açılan; seviye 6, seviye 11 ve seviye 16 olmak üzere üç çeşit gelir; oyun içi para birimi ile satın alınabilirler. Seviye 6’nın paketleri 71.400; 11 düzeyinde bir paketin fiyatı 131,00; ve bir seviye 16 paketi 180.000’dir.

Ghost ayrıca yeni Underglow ve Tire Smoke varyasyonları ekliyor ve oyuncular yakında tüm donanımsız Hız Kartlarını satma veya satın alma olanağına sahip olacaklar. Son olarak, güncelleme, Payback’in Anlık Görüntü Pro modunda bazı değişiklikler yapıyor. En dikkat çeken nokta geliştirici, bir ekran görüntüsü alırken kamerayı arabanızdan ne kadar uzaklaştırabileceğiniz konusudur. Oyuncular ayrıca parçalara ayırma sırasında da fotoğrafları çekebilirler.

Yeni güncelleme ile ilgili daha fazla ayrıntı EA’nın web sitesinde mevcuttur. Need for Speed Payback, Kasım 2017’de PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü.

Kaynak: 1