NEO Nedir? NEO Nasıl Alınır?

NEO Nedir? NEO Nasıl Alınır?

NEO

NEO

Yunancada yeni ve genç anlamına gelen, yeni nesil akıllı ekonomi platformundaki NEO, yükselişe geçti.  Bu yükselişten sonra birçok kişi tarafından bilinen bir altcoin haline geldi. 

NEO Nedir?

Eskiden Antshares olarak bilinen NEO, Ethereum‘un akıllı sözleşmeleri üzerine bir iterasyondur. NEO, Ethereum’un modelini geliştiren benzersiz bir blok zincir algoritması kullanıyor. Temel bilgiler hala geçerli olmakla birlikte, merkezi olmayan ticareti, birçok varlığın tanımlanmasını ve sayısallaştırılmasını da desteklemektedir. NEO ayrıca, bazı Ether sözleşmelerinin bilgisayar korsanlarına karşı savunmasız olmasına neden olan boşlukları kapatıyor.

Aylar boyunca 0,002 BTC ve 0,003 BTC (6 $ – 8 $) arasında dolandıktan sonra, NEO’nun hem kendi değeri hem de piyasa değeri büyük ölçüde arttı. Son 1 aydır, NEO, Bitcoin (BTC), Litekoin (LTC), Ripple (XRP) ve diğerleri arasında en çok satılan beş şifreleme para birimi arasında yer alıyor.

Ağustos başından beri NEO %300 büyüdü. Bu büyümenin birkaç nedeni var.

Takım ve Fikri: Da Hongfei tarafından kurulan NEO ekibi, dünyanın en profesyonellerinden biridir. Birçok yeni ICO coinin ön satışını ve potansiyel değerini anlatan ekiplere sahipken, NEO tersi bir stratejiyi kullanır. 

SegWit: Ayrılmış tanık, madencilerin ve kullanıcıların zincir işlem yapma platformu olarak daha yararlı hale getirmek için blok boyutundaki değişikliklere oy verdikleri bir Bitcoin blok zinciri. Henüz test edilmemiş bu  sistemi daha fazla itibar ve fiyat artırarak ezici bir çoğunlukla başardılar.

Çin Şifreleme Desteği: Fiat sorunları ve teknolojik üstünlüğü Çin’i dünyadaki en büyük şifreleme pazarlarından biri yapmıştır. NEO bu pazardan payını alıyor ve büyüyor.

Ethereum Değerlendirmesi: Piyasalar, NEO ve Ethereum arasında belirgin paralellikler ortaya çıkarmaktadır. ETH batının akıllı kontrat oyuncusu iken, NEO bir uzak doğu santralidir. 

NEO Nasıl Alınır?

Bilindiği gibi ülkemizde altcoin alım satımı yapılmadığı için NEO alırken yurt dışı borsalarından yararlanmanız gerekecek. Alım satım işlemlerinizde binance.com adresinden yararlanabilirsiniz.

Altcoin alma işlemlerinin nasıl yapıldığını daha detaylı öğrenmek için ”Altcoinler Nasıl Alınır” isimli makalemize göz atabilirsiniz.

Ayrıca ”Doğru Bitcoin Kullanımı” yazımız da size yardımcı olabilir.

Güncel Bitcoin Fiyatlarından haberdar olmak için websiteyi ziyaret edebilirsiniz.