New Super Mario Bros. U Deluxe Nintendo Switch Açıklandı

New Super Mario Bros. U Deluxe Nintendo Switch Açıklandı

New Super Mario Bros. U Deluxe Nintendo Switch

New Super Mario Bros. U Deluxe Nintendo Switch

Başlangıçta Wii U için piyasaya sürülen New Super Mario Bros. U, New Super Mario Bros. U Deluxe olarak Switch’e geliyor. En son Nintendo Direct sırasında, dört kişinin orijinaliyle birlikte oynayabileceği doğrulandı. Bununla birlikte, Switch sürümü için birkaç yeni karakter oynanabilir: Toadette ve Nabbit.

Toadette eğlenceyi Peachette’e dönüştürebilme ve sahnelerin etrafında yüzebilme yeteneğiyle birleştirir. Toplamda, New Super Mario Bros. U Deluxe, platform için 164 parkura sahip olacak. Bu sürüm ayrıca New Super Luigi U genişlemesini de içerecek. Oyun 11 Ocak 2019’dan itibaren Nintendo Switch için mevcut olacak.

New Super Mario Bros. U aslında 2012 yılında Wii U için çıktı ve iyi karşılandı. Oyun; sürekli olarak büyüleyici, genellikle zorlayıcı ve Mario oyunlarını bu kadar özel kılan mükemmel bir illüstrasyon. Nintendo, geleneksel, damıtılmış platformları yeniden ele geçirdi, ancak aynı zamanda modern oyun eğilimleri ve beklentilerine yeni bir ilgi gösterdi. Zorlu bir platform oyuncusu, Mario’nun en iyi anlarının mükemmel bir şekilde dinlenmesi ve Nintendo’nun yolculuğunu HD’ye atmanın mükemmel bir yoludur.