Nintendo Kartonlar İle Oynanan İlginç Bir Oyunla Karşımızda

Nintendo Kartonlar İle Oynanan İlginç Bir Oyunla Karşımızda

Nintendo, Switch için yeni bir haber verdi. Projenin adı Nintendo Labo ve oldukça ilginç. Oyunla birlikte gelen mukavvalar ile gerçek hayata aksesuarlar yaratmayı içeren bir çeşit mini oyun gibi görünüyor. 

Detaylar hala yetersiz, ancak ilk fragmana bakıldığında, balık tutma, piyano çalma, bisiklet yarışı yapma ve dev bir robot olma gibi birkaç aktivite içeriyor. Aktiviteleri yapabilmek için bazı aksesuarlara ihtiyacınız var. Bu aksesuarları da oyunla gelen mukavvalar yardımıyla ekranda gösterildiği şekilde yapıyorsunuz.

Nintendo bunlara Toy-Cons ismini verdi.

Aşağıda ana hatları verilen Variety Kit ($ 70 USD / $ 100 AUD) ve Robot Kiti ($ 80 USD / $ 120 AUD) olmak üzere iki ayrı paket bulunmaktadır.  Her ikisi de 20 Nisan’da ABD ve Avustralya’da,  27 Nisan’da Avrupa’da satışa sunulacak. Avrupa fiyatlaması henüz kesinleşmedi.

Labo ile yarattığınız aksesuarları boyama imkanınız da var. Yarattıklarınızın nasıl görüneceği sadece sizin zevkinize ve hay gücünüze kalmış. 

Aşağıda, duyurulan iki paket için Nintendo tarafından sağlanan tanımlarla oluşturulabilecek farklı şeyleri görebilirsiniz.

Variety Kit ($70USD/$99.95AUD)

Toy-Con RC Araba

Toy-Con Balıkçı Oltası

Toy-Con Ev

Toy-Con Motosiklet

Toy-Con Piano

Robot Kit ($80USD/$129.95AUD)

Toy-Con Robot

Kaynak: 1