Nintendo Switch Bu Hafta Çıkan Oyunlar

Nintendo Switch Bu Hafta Çıkan Oyunlar

Nintendo Switch Yeni Çıkan Oyunlar

Nintendo Switch Yeni Çıkan Oyunlar

Nintendo Switch için olağanüstü yoğun bir hafta oldu. Dünün büyük Eshop oyunları topluluğunu takiben, konsol için başka bir oyun çifti var, bu haftaki toplam yeni yayın sayısını 18’e kadar çıkardı. 

Nintendo Switch bugün eklediği, EA‘nın uzun süredir devam etmekte olan yıllık spor oyununun en son oyunu olan FIFA 18’dir. PS4, Xbox One ve PC eşdeğerlerinin aksine, FIFA 18 Switch sürümü Frostbite motorunda çalışmıyor veya Journey modunu içermiyor, ancak yine de elimize geçtiğinde oldukça zengin özelliklere sahip ve yetkili bir port. FIFA 18 60$/£55 fiyatından satışa çıktı. 

Bugünün diğer yeni sürümü PS3, Vita, Wii U ve 3DS için 2014 oyunu ve gelişmiş bir portu olan One Piece: Unlimited World Red Deluxe Edition. Unlimited World Red oyuncuların Luffy ve Hasır Şapkalı korsanların diğer üyeleri gibi oynama imkânı tanıyan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun özgün bir hikaye, yeni ve tanıdık karakterler, çeşitli görevler ve patronlar içerir. Deluxe Edition, oyun için çıkan DLC’nin tam listesini barındırıyor. One Piece: Unlimited World Red Deluxe Edition’ı Eshop’dan 40$/£55 karşılığında indirebilirsiniz. 

Bu iki oyunu, dün Eshop’a gelen 14 oyun izliyor; büyüleyici golf RPG oyunu Golf Story, nişancı oyunu Inversus Deluxe, fantastik ritim oyunu Deemo ve diğerleri. 

Bu Haftaki Switch Bültenlerinin Tam Listesi

26 Eylül
 – Sine Mora EX

27 Eylül
 – Arcade Archives: Mario Bros.

28 Eylül
 – ACA Neo Geo Burning Fight
 – Astro Bears Party
 – Binaries
 – Brave Dungeon + Dark Witch’s Story: Combat
 – Butcher
 – Conga Master Party
 – Deemo
 – Golf Story
 – Inversus Deluxe
 – Pankapu
 – Physical Contact: Picture Place
 – Picross S
 – Sparkle 2
 – Tower of Babel

29 Eylül
 – FIFA 18