Nintendo Switch için Doom Eternal Onaylandı

Nintendo Switch için Doom Eternal Onaylandı

Doom Eternal Nintendo Switch

Doom Eternal Nintendo Switch

Bethesda QuakeCon 2018 açılışında ilk Doom Eternal görüntülerini gösterdi. Eğer oyunun 2016 selefini oynadıysanız ve kaçırmış olabileceğiniz bir sürü şey varsa, beklediğiniz gibi hızlı, çılgınca ve ürpertici. Yayıncının sahnede bahsetmedi. Ancak resmi Doom Twitter hesabı sunumdan kısa bir süre sonra tweet attı; Doom Eternal Nintendo Switch‘e de geliyor.

PS4, Xbox One ve PC için zaten onaylandı. Aslında şu anda Doom Eternal’ı bu platformlarda ön sipariş verebilirsiniz. Ama aynı zamanda Nintendo Switch‘e gelen haberler de Bethesda’nın henüz onaylamadığı bir şey.

Tamamen beklenmedik değil. Bethesda geliştirme stüdyosu Panic Button Games, Doom ve Wolfenstein II: The New Colossus‘u Nintendo Switch’e getirdi. Panic Button’nın dilinden tweet herhangi bir gösterge ise, aynı şirket aynı zamanda Doom Eternal’ın Switch versiyonunu ele alıyor diyebiliriz.

Bethesda, Doom Eternal’ın herhangi bir versiyonu için belirli bir çıkış tarihi açıklanmadı; tüm bildiğimiz 2019’da geleceği. Switch versiyonunun diğer versiyonlarla aynı günde çıkıp çıkmayacağı belli değildir. Wolfenstein 2‘nin Switch versiyonu, diğer platformlarda çıkışından sekiz ay sonra gelmişti.