No Man’s Sky Hatalar için Başka Bir Güncelleme Yayınladı

No Man’s Sky Hatalar için Başka Bir Güncelleme Yayınladı

No Man’s Sky Hata Düzeltme Yaması

No Man's Sky Hata Düzeltme Yaması

Hello Games, No Man’s Sky için başka bir düzeltme daha yaptı. Experimental Branch’de daha önce göründükten sonra, bu son yama PC’deki canlı oyuna (yakında diğer platformlarla birlikte) aktarıldı ve büyük Next güncellemesinin ardından ortaya çıkan birtakım hataları ele aldı. Bu oyuncuların kaydetme verilerini açıkça silen bir sorun.

Next güncellemesini takiben, birçok oyuncu kaydetme verilerinin oynatma zamanlarını doğru bir şekilde göstereceğini, ancak oyunun başlangıcından yüklendiğini, bunların verilerini açıkça sildiğini keşfettiler. PC oyuncuları bu konuya kendi çözümlerini bulmuş ve Reddit‘te hakkında ayrıntılı bir açıklama yapmışlardı, ancak yeni 1.51 düzeltme eki tüm oyuncular için sorunu çözüyor.

Daha önce bahsedildiği gibi, 1.51 yaması şu anda sadece PC’de mevcut ancak yakında PS4 ve Xbox One‘a çıkıyor olacaktır. Tasarımcı Sean Murray, Sony ve Microsoft‘un sertifikalandırma süreci nedeniyle, PS4 ve Xbox One sürümlerinin güncellemelerinin bilgisayardan biraz daha yavaş geleceğini Twitter‘da açıkladı.

Bu, Hello Games’in Next güncellemesinin başlamasından bu yana dağıtılan ikinci düzeltme ekidir. Bir önceki yama 25 Temmuz’da geldi ve exosuit teknolojisini eski teknolojiye dönüştürmeyi durduran bir çok hata ve diğer teknik sorunları ele aldı.

No Man’s Sky Next güncellemesi bu hafta başında geldi ve çok oyunculu, genişletilmiş temel bina, görsel iyileştirmeler ve yük gemilerine komuta etme yeteneği dahil olmak üzere oyuna bir ton önemli değişiklikler getirdi. Hello Games, haftada bir kez yapılacak olan görev ve etkinliklerle oyunu desteklemeye devam edeceğini belirtti.