No Man’s Sky Xbox One Sürümü Geliyor

No Man’s Sky Xbox One Sürümü Geliyor

No Man’s Sky Xbox One Sürümü

No Man's Sky Xbox One Sürümü

Hello Games’in geliştirdiğine göre, No Man’s Sky yeni bir güncelleme ile birlikte Xbox One‘a geliyor. Oyunun Xbox One sürümü 2018’de gelirken, güncelleme de bu yıl PS4 ve PC’ye ücretsiz gelecek.

Foundation, Pathfinder ve Atlas Rises gibi önceki tüm genişletmeler Xbox One sürümüne dahil edilecek, gelecek güncelleme de önceden yüklenecek. Oyunun Xbox One sürümünün Xbox One X için 4K ve HDR yetenekleriyle geliştirileceği belirtiliyor, ancak bu özelliklerle ilgili hiçbir ayrıntı açıklanmadı.

No Man’s Sky Xbox One

No Man's Sky Xbox One

Oyun daha önce 2016’da bu sistemler için piyasaya sürüldükten sonra PS4 ve PC’ye özeldi. Hello Games, bu platformlardaki araştırma başlığını kendince yayınladı. Ancak Brothers: A Tale of Two Sons ve Payday 2 gibi oyunların arkasındaki yayıncı 505 Games oyunun Xbox One versiyonunu dünya çapında dağıtacaktır.

No Man’s Sky’ın gelecek güncellemesi ayrıca PS4 ve PC oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak. Hello Games, güncellemenin; “No Man’s Sky için bir yolculuğun önemli bir sonraki adımı” olacağını söylese de, henüz daha fazla ayrıntı açıklanmadı.

No Man’s Sky çabuk yerden devasa etkileyici geçişlerle büyük bir oyun ve bir süre iç kolektörünüzü eğlendirecektir. Eğer Atlas’ın söyleyeceklerini sunması ve dinlemesi gereken herşeyi göz önünde bulundurursanız No Man’s Sky, hiç bitmeyen bir galakside biraz farklı dünyalardan oluşan bir koleksiyondan daha fazlası haline gelir. Hayatın anlamının, sanal galaksisindeki tüm altın veya yıldızlardan daha değerli bir şekilde incelenmesi haline gelir.

Kaynak: 1