Nokia Diyor ki “En Çok Beklediğiniz Telefon 21 Ağustos’ta Gelecek” – Nokia 9

Nokia Diyor ki “En Çok Beklediğiniz Telefon 21 Ağustos’ta Gelecek” – Nokia 9

Nokia 9

Nokia 9

Bu yıl Nokia 8 Sirocco şeklinde bir Nokia amiral gemisi gördük, ancak eski bir yonga seti kullanıldı ve gerçekten istenilen telefon Nokia 9’du. Şimdi bu bekleyiş bitmiş olabilir. Nokia Mobile, 21 Ağustos Salı günü yeni bir telefonun geldiğini belirtti ve bu bir amiral gemisi gibi gözüküyor.

Bir Tweet’te, Nokia Mobile, bir telefonun silueti gösteren bir resmi, “en çok beklenen telefonun tanıtımını yapmaya hazır olun” metni ile birlikte yayınladı. Resme eşlik eden metin Salı günü ilan edileceğini belirtti.

Bu metin ve resim başka ayrıntı vermiyor. Ancak Nokia 9 gibi çok merak edilen diğer Nokia markalı telefonlardan hiçbiri düşünülmüyor.

Nokia 9’un gelmeyeceğini düşündüren tek şey, telefonun haberlerinin son zamanlarda sessiz kaldığıdır. Bu da garip bir durum, çünkü amiral gemileri ile ilgili normalde lansmandan önce çok fazla haber sızdırılır.

Yine de bazı söylentiler oldu, bu yüzden eğer Nokia 9 ise, o zaman ne beklememiz gerektiğine dair biraz fikrimiz var. Görünüşe göre, 5,7 inçlik kavisli bir ekran, metal gövde, su geçirmezlik, hem ön hem de arkada çift lensli kameralar, bir Snapdragon 845 yonga seti ve 3,800mAh pil olabilir.