Online Harita ile Hemen Pokemon Go Raid Battles Bulun

Online Harita ile Hemen Pokemon Go Raid Battles Bulun

Pokemon Go Raid Bulma

Pokemon Go Raid Bulma

Raid Battles, lansmanından beri Pokemon Go‘nun en heyecanlı üyesidir, ancak yoğun nüfuslu bir bölgede değilseniz, bulmak zor olabilir. Neyse ki, popüler izleme sitesi GymHuntr, Raids’i desteklemek için bu hafta güncellendi, bu da artık rotanızı doğru Gyms’ı bulmak için planlayabileceğiniz anlamına geliyor.

Size yakın bir Raid bulmak için, sadece GymHuntr web sitesine gidin, sayfanın üst kısmındaki arama çubuğunda gezinmeyi planladığınız posta kodunu veya adresi yazın ve haritanın yüklenmesini bekleyin. Yüklendikten sonra, “Konumu Tara” düğmesine tıklayın ve çevrenizdeki tüm Gyms haritaya yerleştirilecektir.

Sporcular hangi takımın onları kontrol ettiğine bağlı olarak haritada renk kodlu olacak. Ayrıca, turuncu zamanlayıcılar bir Raid başlayana kadar saymaya devam ediyor. Ayrıca O anda gerçekleşmekte olan Raid’leri temsil eden turuncu zamanlayıcılar bir Raid başlayana kadar saymaya devam ediyor. Raid seviyesinde, Boss Pokemon‘un Raid’de savaşmaya başlaması ve hatta Gym‘e gitmek için bile yol tarifi gibi daha ayrıntılı bilgiler için Gym’lerden herhangi birine tıklayabilirsiniz.

Kaynak: 1