Outlast 2 (+18)

Outlast 2 (+18)

Outlast 2 (+18)

Tüylerim diken diken oldu bile.

2013 yılında ilk çıktığında bu kadar tutulacağını kimse beklemiyordu aslında. Ancak sürükleyici hikayesi, iliklerinize işleyen korkusu, nabzınızı hızlandıran gerilimi vs.. son zamanların en iyi korku oyununu bizlere sevdirdi.

Oyun şirketleri baktılar ki korku oyunlarında iş var, hemen tonla korku oyunları çıkardılar.

-Tutmadı mı?

+Tutmadı.

Outlast 2 ne zaman çıkacak diye sorular dolaşırken, oyunun 10 dakikalık bir demosu yayınlandı. Eh karın doyurmaz ama açlığınızı yatıştırır.

Oyunun bu demo bölümünde yine ilk bölümdekiyle aynı karakteri canlandırıyoruz. Olaylar Arizona Çölü’nde geçiyor ve sadece kimliği bilinmeyen hamile bir kadının cinayetini konu alıyor. Mekanlar tüylerinizi diken diken ediyor, delirmiş köylüler ve nereden geldiği belli olmayan varlıklar, mısır tarlaları, Katolik okulları, oyun korkusuna korkukatıyor.

Demo versiyon henüz tam performans grafiklerle oynamanıza izin vermese de grafikler küçümsenecek gibi değil. Detaylar sizi olayların içine bırakıp, esen soğuk rüzgarı bile hissetmenizi sağlıyor. Tamam çok abartmayacağım. Oyun güzel arkadaşlar.

Outlast 2 de paranormal olaylara ve varlıklara daha fazla yer verilecek gibi görünüyor. Demosu ne yazık ki 1 Kasım’da kaldırıldı. Artık oyunun 2.sini bekleyeceğiz.

+18