Outlast 2 Sistem Gereksinimleri

Outlast 2 Sistem Gereksinimleri

Outlast 2

Outlast 2

Outlast 2, Red Barrels tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs hayatta kalma korku video oyunudur. 2013 video oyunu Outlast‘ın devamı niteliğindedir. Oyun sizi; Blake Langermann adındaki bir gazetecinin eşi Lynn ile birlikte, Jane Doe olarak bilinen hamile bir kadının öldürülmesini keşfetmek için Arizona çölünde dolaştırıyor. Blake ve Lynn bir helikopter kazası sonucu ayrı düşerler ve Blake, günlerin sonu geldiğine inanan bir tarikatın yaşadığı bir köyde seyahat ederken karısını bulmak zorundadır.

Outlast 2, öncüleri Outlast ve Outlast: Whistleblower gibi tek kişilik bir moda sahip hayatta kalma korku oyunudur. Kuzey Arizona‘da kurgulanmıştır. Oyun ilk oyundan bulunan film görüntüleri özelliklerini devam ettiriyor. Oyuncu, Colorado Platosu’nun batı kenarının yakınındaki Supai’de harap bir kırsal alanı araştıran araştırmacı gazeteci Blake Langermann’ı kontrol ediyor.

Langermann senaryodaki sahneler dışında dövüşemez, ama koşup saklanabilir. Ayrıca, düştüğü takdirde oyuncunun görüşünü sınırlayan gözlükler takar. Oyuncu ilk oyuna benzer şekilde çömelebilir, koşabilir, atlayabilir, yürüyebilir, tonozlayabilir, kayabilir ve tırmanabilir. Aynı zamanda dolaplarda, varillerde, yataklarda, su havuzlarında, uzun otlarda, mısır tarlalarında ve evlerin içlerinde saklanabilir. Sınırlı bir dayanıklılık ölçer vardır. Bu, yavaş hareket etme veya koşu gibi hareketleri etkiler.

Outlast 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows Vista / 7 / 8 / 10, 64-bit
 – İşlemci: Intel Core i3-530
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: 1GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
 – DirectX: Sürüm 10
 – Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Uyumlu
 – İlave Notlar: 720p @ 30 fps

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows Vista / 7 / 8 / 10, 64-bit
 – İşlemci: Intel Core i5
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: 1.5GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 660 / ATI Radeon HD 7850
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Uyumlu
 – İlave Notlar: 1080p @ 60 fps