Overwatch Competitive İçin Büyük Değişiklikleri Açıkladı – Overwatch Sezon 6

Overwatch Competitive İçin Büyük Değişiklikleri Açıkladı – Overwatch Sezon 6

Overwatch Competitive İçin Büyük Değişiklikleri Açıkladı

Overwatch Competitive İçin Büyük Değişiklikleri Açıkladı

Başlangıç olarak, sezonlar üç ay yerine 2 ay sürecek. Blizzard bir aylık sezonu test etti ve bu çok kısa oldu. Bu nedenle sezonlar üç ay sürecekti. Blizzard, üç aylık sezonlarda ilk ayda insanların daha fazla gayret gösterdiklerini ve eğlendiğini tespit ettiler, bu yüzden nihai olarak iki aya düşürüldü. Her zaman olduğu gibi, Blizzard da geri bildirimlere açık olduğunu ve bu yeni iki aylık formatın gerektiğinde yeniden değiştirilebileceğini söylüyor. 

Ayrıca, Sezon 6 için yeni olan, Competitive Nokta değerlerine yapılan düzeltmeler olacak, Skill Puanındaki bozulma değişikliklerinde “daha az cezalandırma” olacak. Bir başka büyük değişiklik ise, Kontrol haritaları en iyi beş yerine en iyi üç olacak. 

Buna ek olarak, Sezon 6’daki yerleşim eşleşmeleri, daha iyi skill derecelendirmeleri sunacakları şekilde düzenlenirken üst düzey maçlar daha dengeli olacak; Burada ticaretin avantajı matchmaking zamanlarının daha uzun olabileceğidir. 

Bunlar Kaplan’ın konuşmasına konu olan bazı noktalardır. Daha fazla bilgi edinmek için videoyu izleyebilirsiniz. Overwatch Sezon 5, 28 Ağustos’ta sona erecek ve bundan sonra Sezon 6 başlıyor. 

Overwatch Sezon 6