Overwatch Güncellemesi Yeni Harita ve Mercy, D.Va Yenilenmesi İçeriyor

Overwatch Güncellemesi Yeni Harita ve Mercy, D.Va Yenilenmesi İçeriyor

Yeni bir içerik parçası olarak, Overwatch güncellemesinin dikkat çekici özelliği Junkertown haritası olabilir ancak yamanın yaptığı denge değişiklikleri daha anlamlıdır. Diğer şeylerin yanı sıra, bunlar hem D. Va hem de Mercy için revizyonları içerir, ki ikisi de şimdi çok daha farklı oynamaktadır.

Overwatch Junkertown

Bu iki karakterdeki değişiklikler hiçbir yerde ortaya çıkmaz; ilk kez Ağustos ayında ilan edildi ve son birkaç haftadır Public Test Realm’da yaşıyorlardı. Ancak bunlar önemlidir: D.Va, Mikro Füzeler adlı yeni bir kabiliyet kazanır; bu, ona bir roket göndermesine izin verir ve silahlarını ateşlediğinde veya başka bir yetenek kullanırken bile etkinleştirilebilir. Benzer şekilde, uçarken Fusion Cannons artık ateşlenebilir. Kaynağı iki kat daha hızlı tükendiğinden Savunma Matrix’i bir nerf görüyor, ancak rejenerasyon saniyede %12.5’e yükselir (%10’dan). 

“D.Va’nın Savunma Matrix çalışma süresinin çok güçlü olduğu kanıtlandı, ancak diğer değişiklikleri yapmadan onu azaltmak onu çok zayıflattı (ve oynamak çok daha ilginç)” diye ekliyor Blizzard yama notlarında. “Bunun yerine, yeni bir yetenek ekliyoruz ve ona uçuş sırasında ateş etme yeteneği veriyoruz.Bu değişiklikler Savunma Matrisinin büyük düşman saldırılarını durdurma kabiliyetini korurken D.Va’ya yeni seçenekler sunuyor” dedi.

Mercy, Resurrect yerine tamamen yeni bir Ultimate kazandığından daha da önemli değişiklikleri görür. Yeni olan Valkyrie, silahını ve yeteneklerini farklı şekillerde cilalayarak “Mercy’nin Valkyrie takımının gücünü serbest bırakıyor”; Bunların arasında Hover ile özgürce uçma yeteneği kazanır. Diriliş, bir Ultimate olmaktan standart bir yeteneğe giderek, yalnızca yakınında bulunan tüm takım arkadaşlarından ziyade tek bir ölen müttefiği hedef alabilir.

Blizzard “Müttefikleri dindirmek, Mercy’nin oyununun temel bir parçası iken, Ultimate’in işleyiş şekli bir takım problemlere neden oluyordu,” dedi. “Karşı oynamak için sinir bozucuydu ve onlara katılmak yerine Mercy oyuncularını önemli savaşlardan uzak tutmaya teşvik etti. Bu sürüm Resurrect’i tek bir hedef yeteneğine dönüştürür. Mercy takımının hala önemli bir parçasıdır, ancak hem Mercy oyuncuları hem de düşmanları için daha iyi oynar. Yeni Ultimate olan Valkyrie, ona büyük oyun yapma şansı veriyor ve onun için bir takım yeni seçenekler açıyor.” diye devam etti. 

Bu ikisinden herhangi birinde yapılan değişiklikler kadar önemli bir yere yakın olmamasına rağmen, ayrıca Reinhardt da bu genişlemede. Kalkanı kalktığında, kamerayı çevirmek için birincil ateş düğmesine basarak çevrenizi daha iyi kontrol etmenize izin verebilirsiniz. 

Yukarıda belirtildiği gibi, bu düzeltme ekinde Junkertown da tanıtıldı ve bazı diğer iyileştirmeler ve düzeltmeler yaptı. Overwatch Güncelleme şimdi PC, PS4 ve Xbox One’daki tüm oyuncular içi geçerlidir.